Solliciteren Cultureel Ambassadeur

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Cultureel Ambassadeur!

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

De ultieme studentenbaan

Fonky zoekt jou!
In mei deden we een klein vreugdedansje: dierenparken en musea mogen eindelijk weer open! Fantastisch nieuws, want dit betekent dat onze Cultureel Ambassadeurs weer aan de slag kunnen. Zij staan dagelijks bij toffe A-locaties (zoals het Ouwehands Dierenpark en het Militair Museum) om bezoekers van mooie aanbiedingen te voorzien. Vette locaties, leuke collega’s én een goed gevulde portemonnee. Fonky heeft De Ultieme Studentenbaan! Wil jij ook aan de slag als Cultureel Ambassadeur? Lees hier alles over deze functie. 

Wat ga je doen?
Op maandag de Big Five spotten in het Burgers Zoo en woensdag antieke stoomtreinen bekijken in het Spoorwegmuseum. Geen dag is hetzelfde als je als Cultureel Ambassadeur aan de slag gaat bij Fonky.

Jij gaat bezoekers een VIP-Kaart aanbieden. Met deze VIP-Kaart steun je verschillende culturele instellingen en profiteer je van korting tijdens dagjes uit. Best relaxed, toch? Bezoekers kunnen deze VIP-Kaart direct inzetten wanneer ze deze bij één van onze Cultureel Ambassadeurs hebben afgenomen. Extra bonus; deze VIP-Kaart is goedkoper dan de reguliere entreeprijs. Dat maakt deze aanbieding nog aantrekkelijker. 

Waarom Cultureel Ambassadeur?

Jij zorgt er met al jouw enthousiasme voor dat bezoekers een extra leuke dag krijgen. Ook leuk meegenomen; je hebt zelf toegang tot het museum. Daarnaast heeft werken bij Fonky verschillende voordelen:

 • Een ruime vergoeding met aantrekkelijk bonussysteem
 • Voldoende mogelijkheden om jouw sales technieken te verbeteren
 • Verschillende opties om door te groeien en verder te leren
 • Een ongedwongen werksfeer
 • Flexibele werkdagen en -tijden
 • Reiskosten vergoeding van/naar locatie
 • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

Wat moet je kunnen?
Verlegen komt niet in jouw woordenboek voor. Jij vindt het geen enkel probleem om op iemand af te stappen. Je hebt een vlotte babbel, kunt goed luisteren, bent empathisch en hebt direct je pitch klaar voor elke doelgroep, van gezin tot senioren. 

Lijkt het jou een gave uitdaging om als Cultureel Ambassadeur bij dierenparken en musea aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog naar deze ultieme studentenbaan.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn! 

Ben je op zoek naar een vaste baan bij ons op kantoor? Bekijk dan onze vacatures op kantoor.