Sales Manager

‘Winnen is belangrijker dan meedoen.’ Hè? Is dat niet andersom? Nope, niet als je Sales Manager bent. Jij gaat voor het best resultaat en eerlijk is eerlijk; je kunt stiekem niet tegen je verlies… 

Boegbeeld van de vestiging
Als Sales Manager heb jij absoluut geen negen tot vijf baan op kantoor. Wat deze baan zo uniek maakt, is het feit dat je twee dagen per week buiten jouw saleservaring de praktijk brengt. Deze afwisseling zorgt ervoor dat jij je geen moment verveelt. Daarnaast draag je een grote verantwoordelijkheid voor de sales poule. Door het geven van trainingen en coaching zorg jij ervoor dat jouw poule optimaal presteert. Ook bedenk en organiseer jij de vetste sales games. Je schakelt hiervoor dagelijks met Sales Managers van andere vestigingen. Daarnaast werk je nauw samen met Account Managers, Regio Managers en natuurlijk de Fonkianen (medewerkers, red.) op jouw vestiging. 

Werkweek van een Sales Manager
Hoe ziet de werkweek van een Sales Manager eruit? Sales Manager Stephan vertelt: “Op maandag ben ik bezig met alles wat vestiging gerelateerd is. Denk hierbij aan weekmeetings en het invullen van dashboards. Deze dag staat eigenlijk in het teken van cijfers en statistieken. Dinsdag ligt de focus op het project zelf. Ik heb onder andere regiomeetings met de Sales Managers van het project. Ik kijk naar de scores, kwaliteitslijsten en de status van bonnen. Vervolgens maak ik de planning door middel van belrondes rond. Woensdag staat in het teken van trainingen, zowel geven als ontwikkelen. De rest van de dagen draai ik shifts!”

Leuke borrels en een fantastische sfeer
Naast het opdoen van managementervaringen is er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Sales Manager Stephan vindt dat een van de leukste dingen aan werken bij Fonky: “Het team is jong en heel dynamisch. Die combinatie zorgt voor leuke borrels en een fantastische sfeer op de vestiging.” Ook de vrijheid die wordt gegeven vindt Stephan tof. “Er is altijd ruimte voor eigen initiatieven. Zo heb ik mijn eigen training mogen ontwikkelen en geven. Dat vertrouwen is natuurlijk heel gaaf.”

Solliciteer vandaag!
Dus…. Waar wacht je nog op? Check snel onze openstaande functies!

Vacatures

Fonky Stories