Sales Recruiter

Draai jij je hand niet om voor het scoren van een telefoonnummer van die leuke barman, een plekje op de gastenlijst of een fikse korting op jouw wasmachine? Ken je daarnaast ook nog eens iedereen in jouw studentenstad? Dan heb jij Sales Recruiters-bloed in je! 

Als Sales Recruiter bij Fonky ben jij hét gezicht van de vestiging. Je hebt een unieke functie, waarbij je de hele vestiging onder je hoede hebt. Je levert veel eigen input, zoals het organiseren van recruitment events en het bedenken van toffe sales acties. Sales Recruiter Isa kan zich op dit moment geen betere studentenbaan voorstellen. 

Afwisselende werkdagen
Sales Recruiter zijn is niet zomaar een studentenbaan. Jouw werkdag bestaat uit verschillende werkzaamheden. Zo stuur je het recruitment team aan, doe je aan face-to-face recruitment en organiseer je elke dag kennismakingen met nieuwe kandidaten. Tijdens deze kennismakingen breng jij de passie en het enthousiasme voor Fonky over. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle werknemers van de vestiging. Jij bent verantwoordelijk voor de groei van de vestiging. Om deze groei te realiseren, werk je nauw samen met verschillende afdelingen. Zo heb je contact met de Vestigingsmanagers, Sales Managers, Hoofd Recruiters en de Marketing-afdeling. 

Gezelligheid, saamhorigheid en herinneringen om nooit te vergeten
Waarom als Sales Recruiter aan de slag bij Fonky? Voormalig Sales Recruiter Hanne vertelt: “Het leukste van mijn functie vind ik het contact met de hele vestiging. Jij zorgt voor de gezelligheid en saamhorigheid!” Sales Recruiter Doortje beaamt dat: “Wat mij het meeste aanspreekt naast het hebben van een flexibele baan, zijn de leuke collega’s. Ik heb zelf niet altijd het gevoel dat ik aan het werk ben omdat er zoveel gezelligheid is. Daarnaast vind ik het heel leuk om verantwoordelijk te zijn voor de groei van de vestiging Rotterdam. Het is tof om te zien dat een bedrijf dankzij jou en je team groter wordt.”

Oud Sales Recruiter Rima (inmiddels Regio Recruiter, red.) heeft dankzij Fonky veel ontwikkeling doorgemaakt op persoonlijk vlak. “Met name de mensen die ik heb leren kennen en de herinneringen die ik heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Ik heb er de beste vrienden aan overgehouden en dingen meegemaakt die ik erg koester,” aldus Rima. 

Net zo enthousiast geworden als Rima, Doortje en Hanne? Bekijk snel onze recruiter vacatures voor alle openstaande functies en start jouw Ultieme Studentenbaan!

Vacatures

Fonky Stories Recruiters