Vestigingsmanager

Als Vestigingsmanager ben jij de koning van jouw studentenstad. Je zorgt ervoor dat jouw vestiging het beste scoort van alle Fonky steden. Jij weet alle Fonkianen (medewerkers van Fonky, red.) te inspireren en te motiveren. Je bewaakt niet alleen het fort, maar zorgt er ook voor dat de ijskast gevuld is met Fonky Blond biertjes. 

Jij bepaalt de koers
De koning van de vestiging, de kapitein van het schip… We kunnen er nog heel veel woorden aan vuil maken, maar liever laten we de ervaringsdeskundigen aan het woord. Want wat doe je precies als Vestigingsmanager? Jurre Nijman, Vestigingsmanager van Nijmegen, vertelt: “De werkzaamheden als Vestigingsmanager zijn ontzettend uiteenlopend. Van het voorzitten van de wekelijkse meetings, tot feedbackgesprekken en facilitaire zaken oplossen. Geen dag is hetzelfde.” Daarnaast heb je contact met vrijwel elke afdeling. Jurre bevestigt dit: “Van Sales Recruiter tot Regio Manager, iedereen heeft elkaar nodig om de vestiging tot succes te maken. Uiteraard schakel ik wel het meest met de mensen binnen mijn vestiging in Nijmegen.” 

Een unieke functie
Als Vestigingsmanager ben jij degene die te allen tijde het overzicht bewaakt. Dat maakt deze functie zo uniek. Nog een leuke bonus: doordat jij veel schakelt met verschillende afdelingen, ken je binnen no-time alle medewerkers. Dat wordt lekker highfiven op de borrels, dus!

De Fonky Family
Wat maakt werken bij Fonky als Vestigingsmanager nou zo leuk? We vroegen het Jurre: “Voor mij staat de gezelligheid en het familiegevoel echt op één. Het is een grote Fonky Family. Fonky is een heel open bedrijf en de lijnen zijn kort, iets wat ik altijd heel erg belangrijk heb gevonden. Zoals ik al eerder zei; om succes te behalen, moet je het echt samen doen. Bij Fonky kan dat!”

Check onze vacatures!
Zie jij het wel zitten om, net zoals Jurre, het gezicht van de Fonky-vestiging te worden? Neem dan snel een kijkje bij onderstaande vacatures! 

Vacatures

Fonky Stories Vestigingsmanager