Dit is mijn Fonky

Wij bieden de Ultieme Studentenbaan aan bijna 500 studenten vanuit 10 vestigingen door heel Nederland. Zij kunnen niet aan de slag zonder de ‘backbone’ van de organisatie: Mijn Fonky. Het platform dat speciaal voor onze organisatie is gebouwd en dat ons IT team volledig in eigen beheer heeft. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Vrijwel alle bedrijfsprocessen van Fonky zijn hieraan gekoppeld, zonder Mijn Fonky kan de werkdag van iedere student niet starten of eindigen.

Wij zijn DAPPER

Bij Fonky ben je onderdeel van ‘de Fonkianen’. Een community die op zoek is naar plezier en persoonlijke ontwikkeling. We zijn echte doorzetters en streven naar het beste resultaat. We zijn eerlijk naar elkaar en succes vieren we samen. We zijn professioneel en authentiek in ons werk en waarderen de flexibiliteit die we krijgen om onze werkweek in te delen.

Dit komt allemaal samen in onze kernwaarden DAPPER (Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk en Resultaat).

Het IT team

  • Fijne werkplek in een rustige, dedicated IT ruimte
  • Structuur met duidelijke workflow en goed uitgewerkte stories
  • Snelle releases
  • Alles* in house (*behalve serverbeheer)
  • Goed opgezette CI/CD
  • Wij (en hopelijk jij!) maakt impact op heel Fonky

Mijn Fonky Game Party video

“Mensen zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar; er wordt veel gelachen en natuurlijk ook hard gewerkt.”

Andrea – Product Owner

Bouwen aan de toekomst van Mijn Fonky

Het team van Mijn Fonky werkt met een complete Tech Stack! Bestaande uit GitLab, RabbitMQ, Laravel, Vue.js en Docker.

We ontwikkelen continu en zijn volop bezig met het uitrollen van de toekomst van ons eigen platform. Naar het model van Google zullen er modules worden gecreëerd waarin je de functies die voor de specifieke gebruiker belangrijk zijn, direct kunt gebruiken. Dit doen we agile met een complementair team en volgens de scrum methodiek.

Bouw met ons mee aan de toekomst van Mijn Fonky met dagelijks impact op bijna 500 intensieve gebruikers! Bekijk onderaan de pagina de openstaande vacatures.

Fonky Stories

Vacatures

“Grotere projecten uitdenken en nieuwe technieken onderzoeken, daar word ik blij van.”
Jeroen
Senior Developer
“Thanks to my work I have a real influence on people and how they experience Mijn Fonky.”
Sebastiaan
Data Analyst/Tester