Solliciteren bijbaan Promotiemedewerker

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Promotiemedewerker!

Promotiewerk voor KPN

Fonky zoekt jou!

Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent! Jij zorgt voor de dikste activaties en sampling voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw promotie werk collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je ook langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel. 

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Alle voordelen van een Promotiemedewerker op een rij:

  • Een vast bovengemiddeld uurloon
  • Bepaal zelf wanneer je werkt
  • Werk vanuit een KPN winkel bij jou in de buurt
  • Ontwikkel je verder in de Fonky Faculty
  • Tickets voor alle grote Fonky Events

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

WAAROM EEN BIJBAAN ALS PROMOTIEMEDEWERKER BIJ FONKY? 

Promotie werk bij Fonky betekent gegarandeerd een goedgevulde portemonnee. Bij ons verdien je namelijk een bovengemiddeld uurloon. Daarnaast pak jij alle vette Fonky-feestjes en events mee, zoals ons jaarlijkse gala en het Fonky Fest. Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij de Fonky Faculty aan het juiste adres. Via deze eigen opleidingsschool werken we samen aan de volgende stappen in jouw professionele carrière.