Studentenbaan Amsterdam

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Amsterdam

Hey jij daar, op zoek naar een bijbaan waar je meer dan alleen een dik verdient?🕺🏼 Bij Fonky Amsterdam zijn we niet alleen collega’s, maar ook één grote en hechte vriendengroep. Hier draait het om veel geld verdienen, jezelf ontwikkelen én vrienden maken voor het leven!

Waarom Fonky Amsterdam de ultieme studentenbaan is?

Fonky Amsterdam is geen standaard sales- en promotiebureau. Je komt in een gezellige, losbandige en authentieke groep Fonkianen die niet alleen werken om te werken, maar vooral om samen plezier te maken en het beste in onszelf en anderen naar boven wil halen. Ons kantoor is centraal gelegen aan de Middenweg 185, zodat we na shift kunnen doorzakken bij het Leidseplein en de Pijp. En na een shift? Dan gaan we graag naar onze stamkroeg Elsa’s in Oost, waar we met een borrel de dag doornemen.🥂

Studentenbaan Amsterdam

Wat typisch Fonky Amsterdam is?

Simpel! De Fonkianen in onze hoofdstad zijn gezellig, een tikkeltje brutaal en altijd in voor een feestje. 🎉 Competitie zit in ons bloed, of het nu gaat om adt-wedstrijden of een potje tafelvoetbal. Bij Fonky Amsterdam kan het niet gek genoeg!

Stap binnen en word direct verwelkomd door ons geweldige kantoorteam, die klaar staan om jouw eerste werkdag onvergetelijk te maken. Ontdek onze workshopruimtes waar je wordt klaargestoomd voor het echte werk op straat. En in de aftrapruimte maken onze Sales Managers je helemaal klaar voor een knal dag op straat! Na je shift is het tijd voor ontspanning met een verdiend pilsje in onze gezellige borrelkelder waar jij hoogstwaarschijnlijk wel wordt uitgedaagd voor een adt-wedstrijd, potje darten of natuurlijk het bekende spel Shut The Box!🍻

Dus of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Amsterdam ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot een perfecte studentenbaan Amsterdam. Zie jij deze vorm van ontwikkelen, flexibiliteit, bovengemiddeld verdienen en vieren als de perfecte bijbaan om jouw studentenleven mee in te vullen? Dan weet je ons te vinden op het bovenstaande adres en anders kan je natuurlijk via de site solliciteren.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Records zijn er niet alleen om te breken maar vooral om te maken.”

Niek Witkamp, Fonky

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Gemiddeld €100 tot €200 per dag verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

Check onze reviews

Mooi bedrijf met jong en getalenteerd personeel! Echt een aanrader voor iedereen met een vlotte babbel die veel geld wil verdienen!
Een ontzettend mooie leeromgeving voor jongeren! Op jonge leeftijd bezig zijn met sales, goede & relevante producten pitchen, oprechte leidinggevenden, motiverende werknemers, leuke borrels en de perfecte sfeer voor iedereen. Het is inderdaad "De Ultieme Studentenbaan!"
Reactie van de eigenaar: Wat een mooie woorden Meris! Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij Fonky!
Uuuuu
js_loader