Studentenbaan Amsterdam

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Amsterdam

Diversiteit is het codewoord als men het heeft over Fonky Amsterdam. Naast dat het De Ultieme Studentenbaan van Amsterdam en omstreken is, bieden we je een plek waar je jezelf kan ontwikkelen, je veel flexibiliteit hebt en kan doorgroeien tot een echte Professional. En dat met een gezellige groep collega’s waarbij iedereen welkom is om het maximale uit zichzelf te halen. Of dat nou op je werkdag is of Café de Eeuwige Jeugd, waar steevast wordt doorgepakt na de traditionele payday borrels! ‘Niemand past hier niet’, is een veelgehoorde uitspraak aan de Middenweg 185, het adres van de vestiging.

Studentenbaan Amsterdam

Binnen Fonky Amsterdam zijn veel studenten actief die een tussenjaar hebben ingelast of juist afstuderen en zich nog een jaartje willen ontwikkelen op het gebied van sales en promotiewerk. Als Sales Agent of Promotiemedewerker werk jij aan je persoonlijke en professionele doelen. Ondertussen kun je ook nog flink de kas spekken! Of je nu een bijbaan voor langere tijd zoekt, een tijdelijke bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky ben je aan het goede adres. Wekelijks bepaal je namelijk je eigen werkdagen. Een bijbaan als Sales Agent of Promotiemedewerker is daarom De Ultieme Studentenbaan in Amsterdam.

Twijfel daarom vooral niet om eens aan te komen waaien bij het kantoor in de hoofdstad om te checken hoe het er allemaal aan toe gaat. Schroom niet om je aan te melden of contact op te nemen en wie weet ben jij binnenkort wel onderdeel van een team dat het gezamenlijk doel heeft om de allerbeste te zijn. Tot op de vestiging!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Records zijn er niet alleen om te breken maar vooral om te maken.”

Niek Witkamp, Fonky

Check onze reviews

Saba AlinkSaba Alink
22:07 06 Mar 23
Uuuuu
Leukste bijbaaan oooooit 💙 Super leerzaam en mega leuke mensen ontmoet 🙂
Sabrina v.d.BergSabrina v.d.Berg
13:06 28 Jan 22
Elise DallingaElise Dallinga
13:05 28 Jan 22
Goede keuze geweest om hier te gaan werken! Veel nieuwe goede vrienden gemaakt en veel geld verdienen!
Lisa Van KlinkLisa Van Klink
13:05 28 Jan 22
Mijn tweede huis met mijn bonus familie💙
Stephan LakemanStephan Lakeman
13:03 13 Dec 21
Leuke collega's, goed geld verdienen en biertjes staan altijd koud!
Bas VerhaartBas Verhaart
12:48 01 Dec 21
Top bedrijf; de ideale plek om jezelf op zowel professioneel als sociaal vlak te ontwikkelen!
Benjamin ContehBenjamin Conteh
11:50 18 Apr 18
Harstikke leuke baan en doe het met plezier, verdien ook nog is ontzettend goed !!
js_loader

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.