Studentenbaan Tilburg

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Tilburg

Als Tilburger ben je een ‘Kruikezeiker’ en als je een beetje geluk hebt een Kruikezeiker met de leukste bijbaan van de hele stad. Het kan geen toeval zijn dat Koning Willem II ooit over Tilburg zei: ‘’Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig’’ en dat Fonky ruim anderhalve eeuw later haar deuren opende en nu extra glans kent door het pand aan de Schouwburgring 157. Home of Fonky Tilburg!

Fonky Tilburg is een jonge vestiging. Naast je opleiding aan de Tilburg University, Avans of Fontys vind je bij ons plek om je (nog) verder te ontwikkelen op salesgebied én een riant zakcentje over te houden aan het einde van de maand.

Werken bij Fonky Tilburg betekent terechtkomen in een hecht team. Brabantse gezelligheid voert hier de boventoon. Onze vestiging in ‘Tillywood’ staat bekend om haar themafeesten, die regelmatig georganiseerd worden door het team. De Schrobbelèr (een typische Tilburgse kruidenlikeur) mag tijdens deze avonden natuurlijk niet ontbreken. Net zoals de Woo Woo cocktails en de Pornstar Martini’s. Breng je een bezoekje aan Fonky Tilburg? Vergeet dan niet te vragen waarom er een gong staat en kijk uit dat je niet op de anytimers lijst belandt… 

Studentenbaan Tilburg

In Tilburg zetten wij samen ons beste beentje voor om verder te groeien, maar ook om jou dat beetje extra bagage mee te geven voor het verloop van je verdere professionele carrière. Zie jij het zitten om na een dag goed geld verdienen een pintje te pakken op het pand en vervolgens uit te waaien in één van de talloze kroegen die Tilburg rijk is? Dan wordt het tijd om bij ons aan te kloppen om eens te proeven aan de Fonky cultuur en wie weet helpen wij elkaar stappen te maken voor de toekomst! Je kan natuurlijk ook solliciteren via onze site.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“In een bedrijf als Fonky waar opleiden centraal staan, kan je jezelf in Tilburg perfect ontwikkelen. De ideale brug tussen je studententijd en een parttime of vaste baan.”

Diederik Paes, Fonky

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.