Studentenbaan Tilburg

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

OVER FONKY TILBURG

Hey daar, Kruikezeikers! Welkom bij Fonky Tilburg, waar de bijbaan niet alleen een feestje is, maar ook nog eens de dikste job in de stad! Het is alsof Koning Willem II ooit over Tilburg zei: ‘’Hier adem ik vrij en voel ik mij gelukkig’’, en Fonky, meer dan anderhalve eeuw later, zegt: “Hier ademen we sales en voelen we ons op ons best”, vooral met ons pand aan de Schouwburgring 157.

Fonky Tilburg is jonge vestiging wat bruist van talent! Terwijl je studeert aan de Tilburg University, Avans of Fontys profiteer jij van de flexibiliteit van Fonky; de ideale plek om je sales skills te ontwikkelen én vaarwel te zeggen tegen Ome Duo dankzij dat dikke salaris waar jij wekelijks je werkdagen bepaalt.

Onze vestiging in ‘Tillywood’ staat bekend om haar legendarische themafeesten, georganiseerd door ons eigen team! En uiteraard mag de Schrobbelèr (typisch Tilburgse kruidenlikeur) niet ontbreken op deze avonden. Daarnaast duiken we natuurlijk elk jaar vol overgave in het Brabantse carnaval met het hele team en zijn we elke week te vinden in onze vaste stamkroegen; Café Bolle, de Polly, Live of de Baret. Tijdens het werk zijn we fanatiek, maar ook tijdens onze tafeltennistoernooien of carpoolkaraoke sessies gaan we er vol voor! 🎤🍻


Studentenbaan Tilburg

Wanneer we als écht collectief samenwerken, shinen we het hardst! Het luidkeels zingen van ons anthem “Tilburg schijt aan iedereen” heeft ons daardoor al vaak naar de overwinning in de Recordweek geleid, maar uitspraken als “Beuk hem door de panty” of “JIPPAAA” mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dit zingt onze Sales Recruiter Britt met alle liefde uit volle borst mee!

Maar mannen, schrik niet; momenteel wordt ons kantoor in Tilburg gerund door een dream team vol vrouwen. Een unicum binnen Fonky Nederland. Maar no stress, gelukkig zijn we niet vies van een potje bier en een voetbalwedstrijd 😉

Tipje van ons! Wanneer je langskomt bij ons op de vestiging, vergeet dan niet te vragen waarom er een gong hangt en let op dat je niet op de anytimers lijst belandt…🍻

Dus of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Tilburg ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot een perfecte studentenbaan Tilburg. Zie jij deze vorm van ontwikkelen, flexibiliteit, bovengemiddeld verdienen en vieren als de perfecte bijbaan om jouw studentenleven mee in te vullen wel zitten? Dan weet je ons te vinden op het bovenstaande adres en anders kan je natuurlijk via de site solliciteren.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“In een bedrijf als Fonky waar opleiden centraal staan, kan je jezelf in Tilburg perfect ontwikkelen. De ideale brug tussen je studententijd en een parttime of vaste baan.”

Diederik Paes, Fonky

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.