Solliciteren Contact Center Agent

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Contact Center Agent in Utrecht!

De ultieme studentenbaan

Fonky zoekt jou!

Als Contact Center Agent bij Fonky ben jij onmisbaar voor de organisatie. Vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht ga jij voor zowel Fonky als een bekend telecom merk aan de slag. Dit is een ideale bijbaan waarmee je naast je studie lekker kunt bijverdienen voor minimaal 12 uur flexibel per week. 

Telecom 

Jij hét aanspreekpunt voor een groot telecom merk in Nederland. Jij hebt contact met de (warme) klanten van deze organisatie in de vorm van passende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van producten en service calls. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht als ze vragen hebben. Zo zorgen wij samen voor een nog betere customer experience.

Fonky

Fonky biedt de Ultieme Studentenbaan aan voor meer dan 400 studenten door heel Nederland. Wij willen continu groeien en als Contact Center Agent ben jij een belangrijke schakel binnen het recruitment proces. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de opvolging van nieuwe potentiële collega’s. Aan de hand van onder andere telefonische screenings, het beantwoorden van inhoudelijke vragen en het inplannen van fysieke kennismakingen zorg jij ervoor dat iedere kandidaat op de perfecte plek terecht komt! 

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen (ook in avonden/weekenden mogelijk)
  • Bovengemiddeld verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Een mooie werkplek in Utrecht

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

WAAROM EEN BIJBAAN ALS CONTACT CENTER AGENT BIJ FONKY?

Werken bij Fonky betekent gegarandeerd een goedgevulde portemonnee. Bij ons verdien je namelijk een bovengemiddeld uurloon. Daarnaast pak jij alle vette Fonky-feestjes en events mee, zoals ons jaarlijkse gala en het Fonky Fest. Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij de Fonky Faculty aan het juiste adres. Via deze eigen opleidingsschool werken we samen aan de volgende stappen in jouw professionele carrière.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!