Solliciteren Bijbaan Contact Center Agent

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Contact Center Agent in Utrecht of Nijmegen!

Werken in het Contact Center voor KPN

Fonky zoekt jou!

Als Contact Center Agent bij Fonky ben jij onmisbaar voor de organisatie. Vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht of het Contact Center in Nijmegen ga jij voor zowel Fonky als KPN aan de slag. Dit is een ideale bijbaan waarmee je naast je studie lekker kunt bijverdienen voor minimaal 12 uur flexibel per week. Je werkdagen bepaal je zelf, alleen op zondagen zijn we dicht.

Groei binnen 3 maanden door van Agent naar Professional en verdien gemiddeld €200,- per dag!

Telecom 

Jij bent hét aanspreekpunt voor het bekende KPN. Jij hebt vanuit ons callcenter contact met de (warme) klanten van deze organisatie in de vorm van passende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van producten en service calls. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht als ze vragen hebben. Zo zorgen wij samen voor een nog betere customer experience.

Fonky

Fonky biedt de Ultieme Studentenbaan aan voor meer dan 400 studenten door heel Nederland. Wij willen continu groeien en als Contact Center Agent ben jij een belangrijke schakel van onze klantenservice binnen het recruitment proces. Jij bent in deze bijbaan namelijk verantwoordelijk voor de opvolging van nieuwe potentiële collega’s. Aan de hand van onder andere telefonische screenings, het beantwoorden van inhoudelijke vragen en het inplannen van fysieke kennismakingen zorg jij ervoor dat iedere kandidaat op de perfecte plek terecht komt! 

Let op: om bij Fonky te werken bij onze klantenservice moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Waarom aan de slag in het callcenter van Fonky?

  • Wekelijks bepaal je met deze bijbaan je eigen werkdagen (ook in avonden/zaterdagen mogelijk)
  • Bovengemiddeld verdienen in de klantenservice (groei door tot Professional en verdien gemiddeld €200,- per dag!)
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Een mooie werkplek in Utrecht of in Nijmegen

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

WAAROM EEN BIJBAAN ALS CONTACT CENTER AGENT BIJ FONKY?

Werken bij Fonky betekent gegarandeerd een goedgevulde portemonnee. Bij ons in het callcenter verdien je namelijk een bovengemiddeld uurloon. Daarnaast pak jij alle vette Fonky-feestjes en events mee, zoals ons jaarlijkse gala en het Fonky Fest. Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij de Fonky Faculty aan het juiste adres. Via deze eigen opleidingsschool werken we samen aan de volgende stappen in jouw professionele carrière.