Studentenbaan Groningen

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

OVER FONKY GRONINGEN

Groningen, Koningen!👑 Dat is dé cultuur die onze Fonky vestiging in Groningen ademt. Hier draait alles om hard werken en met een volle portemonnee thuiskomen na een dag van inzet op straat, aan de deuren of op een beurs. Nergens anders wordt succes zo gevierd als ‘In ’t Noorden’.

In Groningen staat gezelligheid centraal – die typische sfeer waarbij borrels onmisbaar zijn. Hier bouw je niet alleen aan je carrière, maar ook aan vriendschappen die buiten werktijd blijven groeien. Alles zodat jij je gelijk thuis zult voelen!

Waarom Fonky Groningen de ultieme studentenbijbaan is? Nou, hier leer je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar verdien je ook bovengemiddeld! En wat betreft bereikbaarheid? Een makkie! Dankzij onze toplocatie aan de Poelestraat 21, midden in hartje Groningen, ben je snel op ter plaatse! En alsof dat nog niet genoeg is, zitten we ook nog eens in het centrum van het uitgaansleven. Waar je na het schrijven van jouw PR, dit op kantoor viert met onze eigen Fonky Blond, om vervolgens door te gaan naar onze favoriete kroegen zoals Wolters Wolters of Het Feest, of misschien belanden we wel in de Palace, afhankelijk van onze mood natuurlijk! 🍻


STUDENTENBAAN GRONINGEN

Wat typisch Fonky Groningen is? Nou, dat is simpel. Onze Fonkianen zijn gezellig, nuchter, een beetje brutaal en met een eigen cultuur. Tijdens de lunch belandt standaard alles in de Airfryer en vliegen de bakken koffie hier de deur uit. En laten welbekende drankspel ‘Shut the box‘ niet vergeten tijdens onze borrelavonden. Donderdag is natuurlijk bierdag, en bij je eerste werkdag hoort absoluut een biertje. Eigenlijk is er altijd wel een reden om samen te proosten! 🍻✨Maar wat ons écht typeert is onze legendarische Tonborrel. Het feest waar elke Fonkiaan elk jaar naar toe leeft!

Kortom, Fonky Groningen is als een heerlijk warm eilandje in de Martinistad. Maar is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe eilandgangers. Dus of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Groningen ben je aan het goede adres. Wij bieden studenten veel flexibiliteit, door ze wekelijks zelf hun werkdagen te laten bepalen. Dit maakt werken als Sales Agent tot een perfecte studentenbaan Groningen. Zie jij deze vorm van ontwikkelen, flexibiliteit, bovengemiddeld verdienen en vieren als de perfecte bijbaan om jouw studentenleven mee in te vullen? Dan weet je ons te vinden op het bovenstaande adres en anders kan je natuurlijk via de site solliciteren.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Nait soezen moar broezen!”

Jan-Willem van Dalen, Fonky

Check onze reviews

Rima ArojanRima Arojan
21:30 23 Jun 23
Johannes van ZandwijkJohannes van Zandwijk
12:36 07 Jul 22
Enorm onbeleefde werknemers die zelfs dreigen met geweld.
Ron SlaatsRon Slaats
09:39 26 Mar 22
Intrinsieke waarde geeft dit bedrijf.Aanrader.
Rolf De JongRolf De Jong
09:38 26 Mar 22
Romée TelkampRomée Telkamp
12:06 11 Sep 21
Een kwalitatief goed bedrijf en ook nog eens super gezellig! Zeker een fijne plek om te werken tijdens je studenten tijd.
Jerre BonekampJerre Bonekamp
21:27 01 Sep 21
Als ik zo blond was had ik m'n PR elke dag verbeterd!
Milos HoltermanMilos Holterman
18:13 21 Apr 18
Een serieus bedrijf met een informele werksfeer. Stimuleert hard werken door de kerngedachte wat je geeft krijg je terug, uistekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Claudia VdbijlClaudia Vdbijl
15:18 20 Apr 18
Een hele toffe werkplek! De sfeer is top! Je krijgt veel trainingen om je zelf te blijven ontwikkelen en super leuke feestjes!
Contact Be BricksContact Be Bricks
09:21 19 Sep 17
Professioneel en toegankelijk bedrijf. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën. Prettig om mee samen te werken!
js_loader

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures