Studentenbaan Leiden

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Leiden

Hey daar! Welkom bij Fonky Leiden, dé hotspot voor Leidse studenten die willen knallen in de wereld van Fieldmarketing!💥
Gelegen in de gezelligste studentenstad van Nederland, vlak bij het station, omringd door bruisende grachten, trendy winkels en levendige terrasjes, vind je ons aan de Sint Aagtenstraat 26. Een historisch pand waar ons energieke team elke dag voor je klaarstaat!

Waarom Fonky Leiden de ultieme studentenbaan is?

Bij binnenkomst kun je meteen chillen aan onze eigen bar met een verfrissende Fonky Blond in je hand, of daag je vestigingsmanager uit voor een potje darten of pingpong.

Zin in wat meer actie? Neem de trap naar boven en ontmoet ons enthousiaste kantoorteam, dat ervoor zorgt dat jij zonder zorgen je werk kunt doen. Op de derde verdieping vind je de vergaderruimte, waar de magic happens tijdens workshops en trainingen. Kortom, dé plek waar jij je direct thuis voelt!

Studentenbaan Leiden

Hecht, supportive, divers en “1 team 1 taak” zijn dé woorden die ons team het beste omschrijven. Bij ons maakt het niet uit welk project je doet, want we zijn één team! 👊

Bij Fonky Leiden hebben we een ‘beukcultuur’, maar we zijn tegelijkertijd wél het braafste kindje van de klas. Wat betekent dit? Dat we tijdens onze werkdagen van begin tot eind vol gas geven zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. En waar merken we dat aan? Juist! In de portemonnee als het loon weer wordt uitbetaald. 💸

Ben je klaar met je shift? Dan doen we natuurlijk gezellig een borrel aan de bar op het pand en sluiten we de avond goed af in onze favoriete stamkroeg op 5 meter afstand: De Van Melzen! 🍻🎉
Wat bij mij als eerste opkomt als ik denk aan ons team in Leiden is het vooral gezelligheid & heel veel lachen met elkaar, als je hier binnenkomt stap je echt in een warm bad. De spontane en enthousiaste wervers laten je meteen thuis voelen en betrekken je  meteen in alle gekkigheid die we meemaken.

– Demi (voormalig Sales Recruiter)


Wil jij de vrijheid hebben om wekelijks je eigen werkdagen te bepalen, wennen aan een goed gevulde portemonnee tijdens je studententijd en vrienden voor het leven maken? Dat begrijpen we helemaal! Wacht niet langer en plan nu je kennismaking door het formulier hierboven in te vullen. Samen met jou kijken we naar alle te gekke mogelijkheden die Fonky Leiden te bieden heeft!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Je kunt jezelf zijn en het maakt echt niet uit of je iets gekker of iets rustigers bent. Iedereen kan hier zijn plekje vinden.”

Maartje van Snippenberg, Fonky

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Gemiddeld €100 tot €200 per dag verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

Check onze reviews

beoordeel ons op
Dit is echt fonky lijp
Verre weg de leukste baan die ik heb gehad, alles wat je verwacht van een leuk studentenbaantje. Gezellige borrels, hard werken & vooral lekker verdienen. Iets waar ik voor altijd op terug blijf kijken !!!
Lekkere shotjes hebben jullie
Fonky is een heel professioneel bedrijf, waar inzet goed wordt beloond met je salaris. De collega’s staan altijd open om je te helpen. De sfeer is altijd goed en er worden leuke uitjes georganiseerd.
Super toffe bijbaan! Ideaal naast de studie, flexibel met een dik salaris!
Leuke flexibele bijbaan! En supper relax voor studenten! Dikke vette buongiorno!
Bij fonky werken is hartstikke leuk echt een aanrader!
Gezellige studenten bijbaan!
js_loader