Over ons

Bij Fonky hebben wij de ultieme studentenbaan voor bijna 500 studenten vanuit 10 vestigingen door heel Nederland. Iedere dag brengen wij vol enthousiasme de ‘Fonk’ over voor onze verschillende opdrachtgevers. Dit doen wij met een gedreven team waarbij kwaliteit in alles wat wij doen voorop staat. Ons doel is om een plek te creëren waar studenten zichzelf uitdagen en samen een mooie tijd beleven. Om dit voor elkaar te krijgen werven wij continu nieuwe studenten die onze kernwaarden DAPPER (Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk en Resultaat) bezitten.

We bieden hen een flexibele bijbaan met bovengemiddeld salaris in een professioneel team van betrokken collega’s waarvan je kunt leren en waarmee gezamenlijk successen worden gevierd.

Het beste fieldmarketing bureau van Nederland

Wij werken opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse A-merken in Nederland. Dit doen wij met een gedreven team van succesvolle fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, team builders én een betrokken management. Daarnaast heeft Fonky een eigen data security team dat de datastromen bewaakt en altijd streeft naar een 100% compliant organisatie.

Als landelijk fieldmarketing bureau onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie voor onder andere goede doelen loterijen, publieke omroepen, duurzame energie, telecom, goede doelen en dagbladen. We leiden medewerkers op in onze eigen Fonky Faculty en begeleiden hen in de Fonky Journey die ze bij ons doorlopen.

Onze eigen digitale omgeving (Mijn Fonky) is op maat in te zetten voor iedere gewenste campagne. Dit maakt onze dienstverlening ongekend krachtig én uiterst effectief. De lidmaatschappen, abonnementen, donateurs en leden die wij jaarlijks aanleveren aan onze duurzame relaties kennen de hoogste conversies van de markt. Hiermee bouwen wij aan een duurzaam fundament.

Wij werken bij Fonky, wij zijn Fonkianen

Werk je bij Fonky en bezit je onze kernwaarden? Dan behoor je tot de Fonkianen. Een community van studenten die naast de studie op zoek is naar plezier, persoonlijke ontwikkeling en een dikke portemonnee. We zijn echte doorzetters en streven naar het beste resultaat: een constante groei van kwalitatieve klanten voor onze duurzame relaties. 

We zijn eerlijk naar elkaar en gaan iedere dag weer voor de hoogste beloning. Succes vieren we vaak, groots en samen. We zijn professioneel en authentiek in ons werk en waarderen de flexibiliteit die we krijgen om onze werkweek in te delen.

Werken, socializen en leren gaan samen voor ons en we bezitten de kernwaarden DAPPER (Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk en Resultaat).

Werk je bij Fonky? Dan heb je de ultieme studentenbaan!

Iedere case een persoonlijke benadering voor het beste resultaat

Fonky zorgt ervoor dat iedere case een persoonlijke benadering krijgt. Passend bij de kernwaarden, doelgroepen en doelen van de opdrachtgever. Voor het grootst haalbare succes denken wij graag met de opdrachtgevers mee hoe wij de omzetten kunnen vergroten of conversies kunnen laten stijgen. Deze persoonlijke benadering wordt gewaardeerd zowel door onze klanten als door de doelgroep van onze klanten. Hierdoor stijgt de kans op conversie én worden betere resultaten behaald.

Ook zaken doen met Fonky? Klik hier voor meer informatie.

Doorzetter

Authentiek

Plezier

Professioneel

Eerlijk

Resultaat

Meer informatie