Fonky faculty

Méér dan lekker cashen 

Dat Fonky de ultieme studentenbaan is, dat weten we natuurlijk. Maar Fonky is zoveel meer dan alleen promotie- en saleswerk! Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan voorop bij Fonky, daarom trainen wij al onze medewerkers via de Fonky Faculty. Deze Fonky Faculty is de opleidingsschool voor onze Fonkianen. In de vorm van trainingen werken we aan jouw professionele carrière! Verschillende onderwerpen zullen de revue passeren. Denk hierbij aan:

  • Theorieën over de psychologie achter verkopen
  • Feedbackgesprek voeren
  • Effectief leidinggeven
  • Je comfortzone doorbreken

De trainingen van de Fonky Faculty worden gegeven op de vestigingen maar ook in onze eigen online omgeving. Naast het trainen van onze mensen hebben zij de mogelijkheid om door te groeien als Sales Coach en Sales Professional. Ook bieden wij de mogelijkheid om stage te lopen of om door te groeien naar een kantoorfunctie op een vestiging en/of hoofdkantoor.

Back to the Wild

Drie dagen wildkamperen. Slapen onder een tarp, je telefoon uit en zelf vuur maken om ’s avonds bij het kampvuur te kunnen zitten. Bij Fonky gingen wij een paar dagen Back to the Wild om onze eigen waardes, drijfveren, sterktes en valkuilen te ontdekken via verschillende oefeningen en opdrachten.

Fonky seminar

Motiveren, inspireren en teambuilding

Wat brengt Sales je? En hoe word jij de allerbeste verkoper van Nederland? Naast de Fonky Faculty hebben we ook het Fonky Seminar. Tijdens een Fonky Seminar nemen de directeuren Erol, Ruben en Jordy het publiek mee in het verhaal van Fonky en delen bekende gastsprekers hun succesverhalen. Zo hadden we op het Fonky Seminar in Utrecht drievoudig K-1 kickboks kampioen Remy Bonjasky en social entrepreneur & sales trainer Jochum Jarigsma uitgenodigd. Later werd er afgesloten in stijl met een borrel en DJ’s. Zie de video hiernaast.

Klik op deze link voor een uitgebreid verslag van het seminar door ogen van Thomas Nijenhuis.