Remy Bonjasky gastspreker op Fonky Seminar 2018

Remy Bonjasky gastspreker op Fonky Seminar 2018

We willen het vuurtje bij de #FonkyFamily aanwakkeren om nog beter te worden.

Op woensdag 21 november vindt het eerste Fonky Seminar voor medewerkers van alle vestigingen van Fonky plaats in de Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Drievoudig K-1 kickboks wereldkampioen Remy Bonjasky en sales trainer Jochum Jarigsma zijn uitgenodigd om als gastsprekers een inspirerend verhaal te delen.

Het doel van het seminar is het inspireren en motiveren van onze mensen. Medewerkers van vestigingen uit heel Nederland hebben zich aangemeld om getuige te zijn van het allereerste Fonky Seminar. We willen het vuurtje bij de #FonkyFamily aanwakkeren om nog beter te worden. Ze krijgen de handvatten om het beste uit hunzelf te halen om vervolgens de allerbeste verkopers van Nederland te worden. We houden ze een spiegel voor en dagen ze uit om samen Fonky tot het grootste salesbureau van Nederland te maken.

Programma

Remy Bonjasky
Hij is drievoudig K-1 kickboks wereldkampioen in het zwaargewicht en zijn bijnaam is ‘the flying gentleman’. In de ring is hij zijn tegenstanders de baas met vliegende trappen en knieën, buiten de ring is hij een motivational speecher, regelmatig op tv te zien en eigenaar van zijn eigen sportschool; de Bonjasky Academy.

Jochum Jarigsma
Deze social entrepreneur is oprichter van het gerenommeerde DOEL-programma. Verkopen heeft regels, maar iedereen heeft zijn eigen stijl. Als sales trainer haalt hij het beste uit de (potentiële) verkoper.

Het verhaal achter Fonky
Naast de gastsprekers zullen ook eigenaren Erol Kanal, Ruben Slaats en Jordy Oosterveld het verhaal vertellen over hoe Fonky is ontstaan, wat er allemaal achter de schermen van Fonky HQ gebeurt en wat ze voor de toekomst in petto hebben. Dit alles wordt aan elkaar gelijmd met de mooie woorden van Operational Manager Ismar Halilovic.

Aanmelden

Aanmelden
Het Fonky Seminar is alleen voor Fonky medewerkers die hun inwerktraject succesvol hebben afgerond. Je kunt je aanmelden via de knop hieronder. Ben jij als-niet medewerker geïnteresseerd? Solliciteer dan meteen als Sales Agent en zodra jij inwerktraject succesvol hebt doorlopen kun je je aanmelden voor het Fonky Seminar!