The place to be: Contact Center Nimma

Vind jij gezelligheid op de werkvloer belangrijk? Dan ben je bij ons Contact Center in Nimma aan het goede adres. De tweede Fonky vestiging in Nijmegen is namelijk één grote vriendengroep. Work hard, play hard; dat is het doel. Denk aan borrelen na werk, samen festivals meepakken en Nijmegen onveilig maken. Tussendoor fixen ze sale na sale. Wil je de sfeer proeven? Loop dan gerust een keer de vestiging binnen. Anson, Contact Center Manager, vertelt hoe het er daar aan toe gaat.


Contact Center Nijmegen is een van de twee leukste Contact Center locaties van Nederland, al zeg ik het zelf ;). Er wordt hier keihard gewerkt. Bonus na bonus vliegt hier door het pand heen. Omdat we allemaal zo gemotiveerd zijn, snappen we elkaar. 

Zo kunnen we een goede balans vinden tussen samen strijden en samen feesten. In de pauzes pingpongen we samen. De verliezer trekt aan het eind van de dag een bak. Dus, mocht je het aandurven; de invite voor een potje tafeltennis ligt bij jou.

Er zijn in Contact Center Nijmegen heel veel mensen als Via-Via binnengekomen. Dit houdt in dat de huidige Fonkianen ervoor hebben gezorgd dat mensen in hun kenniskring ook bij Fonky komen werken. Hierdoor is het écht een grote vriendengroep geworden. Het leukste is dat mensen buiten werk om ook met elkaar optrekken. Je merkt daardoor dat ‘werk’ niet echt werk is, maar samen met je vrienden een paar uurtjes knallen om die biertjes te kunnen betalen in het weekend.

Als er een sale wordt gemaakt, gooien we het trommeltje-emoji in de groepsapp. Zo melden we aan de mensen onderling en aan de andere vestiging dat er iemand aan het schrijven is. Trommel je vals? Dan moet je een bak trekken. Zo houden we het spannend. 😉 🥁🥁🥁

Klinkt dit als de ideale werkplek voor jou? Snappen we. Meld je hier aan en wie weet zien wij jou snel bij een kennismaking! Of dat potje pingpong, als je het aandurft.

Meer Fonky Stories lezen?