Door Fonky naar Lloret de Mar

Denk je aan feesten en genieten, dan komt het Spaanse Lloret al snel in je op. Daarom gaven wij in de maand mei een geheel verzorgde reis voor 2 personen weg naar nergens minder dan Lloret de Mar! Eén gelukkige Fonkiaan mocht daar eind juli mét een vriend(in) 7 dagen lang vertoeven op Fonky kosten! En om de vakantie helemaal af te maken zaten óók nog eens alle Summer Rockz feesten erbij. Het kan niet beter, toch? Tijd om het verhaal van de winnaar aan te horen. Koen Kloosterman (Vestiging Amsterdam) vertel; hoe was het?!

Geweldig; veel zuipen en ziek worden in één vakantie! – Koen

Koen! Alles goed?
Ja, het gaat heerlijk! Ik loop vandaag weer een shift. Ff knallen voor kpn.

Jij was de gelukkige die via Fonky naar Lloret de Mar mocht. Beschrijf de reis in één zin:
Geweldig; veel zuipen en ziek worden in één vakantie!

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat jij de winnaar was?
Ik was eigenlijk heel verbaasd. Ik was wel op de hoogte van de winactie maar ik wist niet dat ik per se kans maakte om te winnen. Ook ging ik gelijk al bedenken wie ik mee zou nemen, dit is uiteindelijk een vriend van mij geworden.

Ben je ooit al solo op vakantie geweest?
Als je solo zonder ouders ziet, dan wel! Ik ben vorig jaar met een groep van 16 man op vakantie gegaan naar Albufeira! Maar met z’n tweeën was wel echt een primeurtje.

Ik heb één keer ‘s avonds gezwommen met een … verder ga ik niks vertellen ;). – Koen

Wat vond je van Lloret de Mar?
Wat ik van Lloret de Mar zelf vond, is dat het eigenlijk heel toeristisch was.. Wat op zich niet erg was, want ik was natuurlijk zelf ook een toerist, haha! Voor de rest was de zee erg mooi en het weer was perfect!

Hoe leip waren de Summer Rockz feestjes?
De 2 avonden dat we nog niet ziek waren en dus naar de feesten konden gaan waren echt heel leip!!! Vooral Millennium, dit was iets buiten de stad en daar gingen we met een hele maar ook hele grote groep heen. We konden hier zoveel zuipen als we wilden en hebben we ook zeker gebruik van gemaakt! Ook waren er medewerkers van fonky die nu bij Summer Rockz werken, wat wel geinig was. De feesten zaten top in een elkaar en de dj’s waren goed.

Wat gaat je het meeste bijblijven van de reis?
Dat we met vrienden, die daar toevallig ook waren, naar feesten gingen en laat op de avond nog gingen zwemmen in de zee.

Vertel; heb je nog wat juicy stories?
Hmmm, ik ben op het moment heel serieus met een meid bezig dus heb me er niet erg mee bezig gehouden… Ik heb één keer ‘s avonds gezwommen met een … Maar daar ga ik verder niks over vertellen ;).

Hoe blij ben je met je baan bij Fonky?
Heel erg tevreden! Helemaal nu ik zo’n vakantie nog erbij heb gewonnen! Buiten dat om zijn de mensen top die er werken en is de sfeer altijd goed.

Wil je nog wat extra’s kwijt?
Heel erg bedankt voor deze vakantie, ik zal dit nooit meer vergeten!!!

Benieuwd naar meer van Koen zijn trip naar Lloret de Mar? Check de beelden op onze TikTok!

Wil jij ook een vakantie kunnen winnen met je bijbaantje? Solliciteer dan snel hier! Wie weet zien we jou bij onze dikke feesten of vlieg je binnenkort ook naar de vetste bestemmingen. Jij kiest waar en wanneer je werkt. Check het snel!

Meer Fonky Stories lezen?