Studentenbaan Nijmegen

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Contact Center Agent!

Over Fonky Contact Center Nijmegen

De onwijs mooie stad Nijmegen zit bomvol gezelligheid, mooie gebouwen, kleine cafeetjes én sinds kort niet één, maar twee Fonky vestigingen! Zoek je Nijmegen op het internet op, dan verschijnen er verschillende lijstjes met top 10’s waarom je Nijmegen móet bezoeken. Dat weten onze Fonkianen daar in Gelderland als geen ander. ‘’Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’’ is het motto in Nimma. Na de opening van het Contact Center was dat ook niet te missen. Nieuwe Rookies stroomde binnen en de gezelligheid kon beginnen.

Studentenbaan in Nijmegen

Als Contact Center Agent ben jij een belangrijk onderdeel van Fonky. Jij zorgt er namelijk voor dat zowel wij als het telecombedrijf waar wij mee samenwerken gaan groeien. Voor KPN ben jij hét aanspreekpunt. Je bent klantvriendelijk en kan iedereen helpen bij hun vragen. Voor Fonky ga je op zoek naar de allerbeste nieuwe Fonkianen. Je weet door middel van een telefonische screening precies of het een potentiële nieuwe collega is, en zorgt ervoor dat ze op de goede plek terecht komen.

En dat alles in de mooiste stad van de provincie Gelderland! Wat wil je nog meer. Zie je ons mooie kantoor tijdens je lawa? Loop dan even naar binnen! Er is altijd wel iemand aanwezig voor een praatje. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Wie weet ben jij wel onze nieuwe superster en strijd je binnenkort samen met je team om de leipste records binnen te slepen. Tot snel!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen (ook in avonden/zaterdagen mogelijk)
  • Bovengemiddeld verdienen (groei door tot Professional en verdien gemiddeld €200,- per dag!)
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Een mooie werkplek in Nijmegen

Het team

Check onze reviews

Fonky Contact Center Nijmegen | De Ultieme Studentenbaan
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 12 recensies
beoordeel ons op
Wow wat een cool en jong bedrijf!Ik kende ze al een beetje omdat men soms een borrel en een hapje kwam doen. Maar onlangs ben ik op uitnodiging ook een keer aanwezig geweest op een gezellige personeelsborrel van Fonky!Ik zou het wel weten! Wanneer ik jong was geweest dan was mijn bijbaan of in een leuk horecabedrijf, of bij Fonky geweest! Wat een sfeer en wat een gezellige club is dat. Chapeau!
De ideale studentenbijbaan! Flexibel, goed geld verdienen en altijd GEZELLIG! Ik zou het aanraden aan iedereen die een uitdaging en gezelligheid belangrijk vindt!
Chillste bijbaan ooit met mega leuke collega’s! Verdiend daarnaast ook nog is top!!
Echt een mega chille baan! Super gezellige collega’s, fijne werksfeer en natuurlijk lekker verdienen!!! Zeker aan te raden!
Echt een toffe werkplek, ze zijn super chill met de werktijden en de gezelligheid is altijd aanwezig
Ontzettend fijne en gezellige werkplek/sfeer! 🙂
Hele chille baan, super flexibel en mega gezellig! Zit helemaal op m’n plek hier!
Flexibel, leerzaam en gezellig. Wat zoekt een mens nog meer in een baantje?!
Geweldige sfeer, super gezellig!! Altijd met plezier naar werk om te werken met de tofste mensen ✌🏻
Suuuper chil baantje, met een heel leuk en gezellig team! Heel fijn te combineren met studie of een ander baantje door de flexibiliteit. Echt een chille werkplek ook!
js_loader

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.