Studentenbaan Utrecht

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Contact Center Agent!

Over Fonky Contact Center Utrecht

In de mooie stad Utrecht midden in het land is onze parel van een hoofdkantoor, ook wel HQ gevestigd in de Biltstraat. Dit is where the magic happens. Het hoofdkantoor zit namelijk vol met veel verschillende afdelingen, denk aan; P&C, ICT, Marketing én ook het Contact Center. Door alle verschillende groepen is er altijd wel tijd voor gezelligheid. Samen lunchen, pingpongen en chillen na werk is iets wat dagelijks gebeurt. En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse payday-borrels. Dat het een feestje is om bij Fonky te werken, beleef je tijdens je dag op HQ!

Studentenbaan in Utrecht

Werk je bij Contact Center in Utrecht? Dan werk je dus op het hoofdkantoor. Hier zul je al snel merken dat er veel verschillende mensen werken, maar allemaal één doel hebben; Fonky nóg groter, gezelliger en bekender maken. Dat Fonky door onze aderen stroomt hebben we allemaal gemeen. Bij Contact Center geldt dat net zo. We verwachten dat je minimaal 12 uur beschikbaar bent. In die uren ga je telefonisch in gesprek met de nieuwe beste Fonkianen, of ben jij hét aanspreekpunt voor KPN en behandel jij fluitend alle vragen. Wanneer bepaal je zelf. Al snel zul je merken dat je shifts voorbij vliegen en het alweer tijd is voor een Fonky Blondje. Wat een leven op HQ!

Twijfel je nog? Kom dan een keer sfeer proeven! Wees niet bang om eens een keer binnen te lopen. De koffie staat altijd klaar! Of een theetje, of een colaatje. Wil je meer weten? Neem dan contact op via het formulier. Wie weet zien wij jou dan PR na PR verbreken of op een van onze borrels! See you soon!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen (ook in avonden/zaterdagen mogelijk)
  • Bovengemiddeld verdienen (groei door tot Professional en verdien gemiddeld €200,- per dag!)
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Een mooie werkplek in Utrecht

Het team

Check onze reviews

Fonky Contact Center Utrecht | De Ultieme Studentenbaan
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 3 recensies
beoordeel ons op
Superleuke studenten ervaring en lekker veel verdienen! Heel erg gezellig! 🙂
De ideale studentenbijbaan! Flexibel, goed geld verdienen en altijd GEZELLIG! Ik zou het aanraden aan iedereen die een uitdaging en gezelligheid belangrijk vindt!
Goed en leuk bedrijf met een gezellig team waar je natuurlijk goed kan verdienen en ook nog is mogelijkheden hebt tot doorgroeien!
js_loader

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.