Solliciteren

Dik verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Solliciteer als Sales Agent, Promotiemedewerker of Contact Center Agent bij Fonky!

De ultieme studentenbaan

Fonky zoekt jou!

Een studentenbaan bij Fonky betekent veel verdienen, zelf je werkdagen bepalen, werken met leeftijdsgenoten en wekelijkse borrels & feesten! Daarnaast profiteer je van leuke extra’s zoals korting op horecagelegenheden/sportscholen in jouw stad!

Sales Agent

Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of op Schiphol. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

Promotiemedewerker

Als Promotiemedewerker ga je aan de slag voor KPN en zorg jij ervoor dat heel Nederland alle voordelen van glasvezel kent! Jij zorgt voor de dikste activaties voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel.

Contact Center Agent

Als Contact Center Agent bij Fonky ben jij onmisbaar voor de organisatie. Vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht of het Contact Center in Nijmegen ga jij voor zowel Fonky als KPN aan de slag. Dit is een ideale bijbaan waarmee je naast je studie lekker kunt bijverdienen voor minimaal 12 uur flexibel per week. Je werkdagen bepaal je zelf, alleen op zondagen zijn we dicht.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn! 

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Gemiddeld €100 tot €200 per dag verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

De ultieme studentenbaan

Bovengemiddeld verdienen

Flexibel inplannen

Feestjes & Events

Training & Ontwikkeling

Lijkt een bijbaan bij Fonky je wat? Ben jij communicatief vaardig en beheers jij de Nederlandse taal goed? Meld je dan snel aan door het sollicitatieformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij hebben 10 gezellige vestigingen in Nederland. Bij het solliciteren kun je de vestiging kiezen bij jou in de buurt. Na aanmelding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Klikt het van beide kanten? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op de vestiging.

Ben je op zoek naar een vaste baan bij ons op kantoor? Bekijk dan onze vacatures op kantoor.