Studentenbaan Rotterdam

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Rotterdam

Bij Fonky Rotterdam luidt het motto: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Aan de Schiekade 113 is de leukste bijbaan van Rotterdam gevestigd! Wij zijn gezellig, want onze borrels zijn niet te evenaren, wij zijn sportief, want we pakken de SWAP-fiets naar onze shift en we zijn ook nog eens steengoede verkopers. En voor het geval je dat al bent als je bij ons binnen komt wandelen; dan maken we toch een steengoede verkoper van je?

Want ‘wij zijn Fonky Rotterdam, ken je dat niet horen dan?!’. Rotterdam is een stad waar je ondanks haar rauwe randjes van gaat houden. Zwerf na de shift eens over ‘t Weena, aan het einde zie je daar het prachtige Hofplein. Na het behalen van een dikke score duik je daar zo in de fontein! Na de payday geef je je geld uit in de Koopgoot, om vervolgens na een van de borrels af te zakken in de Witte de Withstraat!

Studentenbaan Rotterdam

Heb je een winnaarsmentaliteit en ben jij een gezelligheidsdier wiens hart sneller gaat kloppen van een goed gevulde portemonnee? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. En jij ook naar ons, zo blijkt. Bij Fonky Rotterdam ben je onderdeel van een geoliede sales machine die een potje bierpong na de werkdag tot Olympische sport heeft verheven.

Dus wacht niet langer en loop bij ons binnen of solliciteer via het formulier hierboven! Dan wordt jij door ons opgebeld en krijg jij een kennismaking met onze Sales Recruiter die nog veel meer praktische informatie voor je heeft.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

“Een hechte vestiging die met plezier wil laten merken te streven voor de beste ontwikkeling en verdiensten, en dit weet te combineren met een mooi stuk gezelligheid tot in de avonduren!”

Gerben de Blaaij, Fonky

Check onze reviews

Irene van KesselIrene van Kessel
15:18 07 Aug 23
Onbereikbaar hoofdkantoor. Slechte communicatie..CV wordt niet gelezen. Mail sturen om te feliciteren dat kandidaat is 'aangenomen'. Vervolgens uitnodigen voor een training en op de dag zelf zomaar naar huis sturen omdat kandidaat nog geen 18 is. En ook weigeren om reiskosten te vergoeden omdat de kandidaat 'nog niet aangenomen' zou zijn. Wat zijn Fonkyanen? Is dat een volk dat volledig de weg kwijt is?
C GC G
05:57 06 Jul 23
In het geval van personeel werven een erg opdringerig bureau.Ze hebben mijn dochter van 16 en haar vriendinnen nog net niet gedwongen om gegevens af te staan.Uiteindelijk heeft dochter toch email en telefoonnummer gegeven en werd ze gebeld. Eveneens opdringerig dat ze écht moest komen werken.Beste Fonky: nee is een antwoord.Graag bij volgende wervingsacties meer autonomie voor de kandidaat.
Emma WeststrateEmma Weststrate
22:34 18 Jan 23
Roel ZomersRoel Zomers
19:56 09 Sep 21
Top werkplek met veel leuke studenten
Rosanne DrieceRosanne Driece
13:58 06 Sep 21
Super leuke studenten bijbaan! Gezellige werksfeer en verdient goed. Goed te combineren met je studie omdat je zelf inplant wanneer je werkt!
Nico van der WoerdNico van der Woerd
20:36 26 Oct 20
Was alleen een beetje te druk. Complete familie, grootouders, ouders en kleine kinderen die zeer veel herrie maakten. Verder wel echt leuke plek.
js_loader