Fonky Hotspots: de leukste plekjes in Rotterdam

Na jaren zwoegen op de middelbare school voor dat papiertje, is het ein-de-lijk zover: je gaat studeren! Een studie volgen waar je echt energie van krijgt, zelf bepalen hoe laat je opstaat en feesten tot het weer licht wordt. Je studententijd wordt niet voor niks de leukste periode uit je leven genoemd. En onze Fonkianen kunnen dat volmondig beamen.

Als eerstejaars student maak je kennis met een nieuwe stad. Het begin kan soms wat overweldigend zijn. Een nieuwe studie, een nog onbekende stad, misschien ga je uit huis? In de serie ‘Fonky Hotspots’ helpen we jou als nieuwbakken student op weg. Wij hebben aan onze Fonkianen door heel Nederland gevraagd om de favoriete hotspots te delen uit hun studentenstad. Van de ultieme datespot tot gezellig drankjes drinken met vrienden of je ouders mee uit eten nemen; wij hebben de leukste plekjes van tien verschillende studentensteden voor jou op een rij gezet. Zo weet jij altijd waar je moet zijn. Vandaag brengen we een bezoekje aan de mooiste Rotstad die er is, Rotterdam! 


Fonky Rotterdam

‘Komen wij uit Rotterdam?! Ken je dat niet horen dan?!’ Is een bekende kreet die je Rotterdamse Fonkianen maar al te graag hoort roepen. Onze Rotterdammers zijn er eentje in de categorie ‘niet lullen, maar poetsen’. En poetsen, dat kunnen ze. Maar natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een hapje, een drankje en vooruit… een dansje! Speciaal voor de nieuwkomers in Rotterdam delen onze Fonkianen hun favo hotspots met je. Lezen dus! 

De Ultieme Datespot

Wil je indruk maken op jouw date? Neem hem/haar mee naar ‘Prachtig’, een super romantisch restaurantje op een echte A-locatie. Je zit naast Rotterdams trots; de Erasmusbrug, direct aan de Maas. Geinige funfact: het Rotterdamse kantoorkoppel Nikki en Antonie heeft hier hun eerste date gehad. Reden genoeg om dit leuke tentje uit te proberen, toch? 

Drankjes doen met vrienden

Zeg je Fonky Rotterdam, dan zeg je Biergarten. Op kruipafstand van de Fonky vestiging in Rotterdam vind je de gezelligste tuin van de stad. Een blik vrienden, een ijskoud biertje en een goede DJ; de beste dingen in het leven kunnen soms zo simpel zijn. Bestel een biertje van de tap of check het speciaalbier menu. Wil je echt voor iets lokaals gaan, kies dan voor de Biergarten Radler. Succes gegarandeerd! Vergeet je niet te zwaaien naar onze Fonky collega’s

Uiteten met de ouders

Indruk maken op je ouders doe je met een diner bij Stockholm in de sfeervolle Oude Haven van Rotterdam. Deze cocktailbar heeft naast heerlijke cocktails een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Wist je dat de eerste steiger hier al in 1350 is aangelegd? Hier heeft de Oude Haven haar naam aan te danken. 

Dansen op de bar

Behoefte aan een avondje met de voetjes van de vloer? Dan moet je bij Munch zijn. Hier heeft menig Fonkiaan uit Rotterdam de bar onveilig gemaakt. Honger gekregen van al dat dansen? Je midnight snack haal je natuurlijk bij dönerzaak Has, al jaren een begrip in de Maasstad. Eet smakelijk!


Een wijnarrangement bij Prachtig, speciaalbiertjes drinken bij Biergarten en ‘s nachts nog een kapsalon halen bij Has… Het studentenleven is fantastisch, maar helaas niet gratis. Bij Fonky Rotterdam vind je daarom De Ultieme Studentenbaan om dit allemaal te bekostigen. Bovengemiddeld verdienen, zelf bepalen wanneer je werkt, genoeg feestjes en events en een focus op training en ontwikkeling. 

Klinkt goed, toch? Solliciteer nu als Sales Agent en ook jij hebt straks de Ultieme Studentenbaan. Bovendien maak je tot 10 september kans op €1000 voor jouw studentenleven!