Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen. Via ons contactformulier kun je jouw vraag insturen!

Als Sales Agent word je ingezet voor één of meerdere opdrachtgevers waarvoor je promoot en verkoopt op verschillende locaties in Nederland. Als Sales Agent kan dit zijn bij winkelcentra, musea, deur aan deur en op beurzen, evenementen, braderieën en instore locaties. Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent. Je staat op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten.

Je werkt altijd in teamverband en vervoer van en naar locatie wordt verzorgd door Fonky. Tijdens een werkdag krijg je kleding van de opdrachtgever en word je uitgerust met de nodige promotiematerialen voor die dag.

Fonky is een studentenbaan, dat betekent dat je samenwerkt met leeftijdsgenoten. Fonky is niet alleen voor studerende mensen de perfecte bijbaan. Ook wanneer je op dit moment een tussenjaar hebt of wanneer je bent afgestudeerd en graag ervaring wil opdoen ben je bij Fonky op het juiste adres.

Bij ons verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Hoe meer je verkoopt of hoe meer nieuwe medewerkers je aandraagt, hoe meer je verdient. Fonky keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen! 

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de introductietraining te horen. Het prettige is dat je afhankelijk van je project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Wij verwachten dat je minimaal één keer in de week kan werken.

De mogelijkheden zijn eindeloos! We kijken graag met je mee naar jouw ambities. Zo kun je bijvoorbeeld als Sales Agent meters maken en doorgroeien tot Coach, Professional of zelfs als Sales Manager. Of misschien wil je op het hoofdkantoor aan de slag in het Marketingteam? Ook stagelopen bij Fonky is mogelijk. Kijk op carriere.fonky.nl voor alle mogelijkheden!

Heb je een drukke studie, sport of andere verplichtingen? Dan kan je aangeven om slechts één keer per week te werken. Dit kan een dag zijn doordeweeks of een dag in het weekend. Wil je meer werken? Dat kan! Bij Fonky kan je iedere dag werken als je dat wilt.

Enkel voor ons project Loterijen, moet je 18+ zijn. Er zijn andere projecten waar je voor kan werken wanneer je nog geen 18 jaar bent.

Fonky draait verschillende projecten. Tijdens de kennismaking bepaalt de Recruiter samen met jou welk project bij jou past. Per project is er een training waarop we je op zullen voorbereiden. De Sales Manager geeft jou in groepsverband een uitgebreide training van ongeveer tweeënhalf uur. Tijdens deze intensieve training krijg je meer informatie over de opdrachtgever en leer je de kneepjes van het vak van één onze ervaren Sales Managers. Na de training neemt de Sales Manager van wie je de training hebt gekregen telefonisch contact met je op. Wanneer de Sales Manager en jij zijn overtuigd van jouw commerciële vaardigheden start je met het drie-inwerkdagen traject.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of dit werk iets voor jou is? Neem gerust contact op met de vestiging of meld je vrijblijvend aan voor een gesprek op één van onze vestigingen!

Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij trainen jou, zodat jij straks als echte professional aan de slag kunt! Iedereen die bij ons komt werken krijgt, voorafgaand aan zijn of haar eerste werkdag, een introductietraining en projecttraining. De Sales Manager leert jou tijdens deze trainingen de kneepjes van het vak. Deze trainingen bieden jou niet alleen kennis over het project. Je leert ook verschillende gesprekstechnieken die jou in de toekomst verder helpen.

Naast de goede verdiensten bieden wij jou opleiding en training om jezelf maximaal te ontwikkelen. Daarnaast is Fonky voor velen een tweede thuis. De koelkast is altijd gevuld en de muziek staat aan wanneer jij terugkomt van je shift. Vaak sluiten we de dag af door samen te eten of een drankje te doen. Ook organiseren we geregeld een feestje op jouw vestiging en organiseren we één keer per jaar het landelijke Fonky Feest. Daarnaast ben je altijd welkom om binnen te wandelen voor bijvoorbeeld een drankje, ook wanneer je niet werkt!

Na je aanmelding word je binnen 2 dagen gebeld door het contactteam van Fonky. Het contactteam plant jou direct in voor een kennismaking. Allereerst kom je langs op één van onze vestigingen om kennis te maken. Tijdens de kennismaking krijg je meer informatie over de werkzaamheden. Vervolgens krijg je een training. Wanneer je de training hebt afgerond, kun je dezelfde week starten aan je drie-inwerkdagen traject. Uiteraard krijg je deze inwerkdagen uitbetaald.

Jouw werkdag begint op de vestiging, waar je op eigen vervoer naartoe komt. Fonky regelt altijd vervoer van en naar locatie. Fonky zet hier auto’s voor in, of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer. Binnen Fonky werken voldoende studenten met een rijbewijs en je staat altijd in teamverband. Een rijbewijs is om die reden niet verplicht. De auto waarmee je op pad gaat is de gehele werkdag voor jou en je team beschikbaar.

Bij Fonky is het ook mogelijk om te werken tijdens de schoolvakanties. Dit is de uitgelezen kans om extra te werken en zo extra geld te verdienen om vervolgens de vetste festivals te bezoeken of een mooie reis bij elkaar te sparen.

Bij Fonky geef je iedere week je eigen werkdagen op voor de week daarna. Dit kan online via onze eigen login voor Fonky-members. Als je bent aangenomen bij Fonky krijg je hier nog meer informatie over.

We ontvangen je graag op één van onze panden in Utrecht, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Tilburg of Leiden. Tijdens deze kennismaking maken wij graag kennis met jou en maak jij kennis met de Recruiter. Hij of zij vertelt je meer over je werkzaamheden, over Fonky, over je collega’s en wat je kan verdienen. Heb je op dat moment vragen, schroom dan niet om onze Recruiter het hemd van het lijf te vragen! Na de kennismaking neemt de recruiter telefonisch contact met je op. Wanneer de eerste indruk van beide kanten positief is, kom je langs voor een training.

Tijdens het drie-inwerkdagen traject ga je op pad met één van onze ervaren wervers. De eerste dagen zijn voor velen spannend. Daarom sta je altijd met één van onze Sales Coaches of Sales Professionals die samen met jou de ‘tips en trics’ in praktijk brengt. Tijdens de eerste dagen leer je ontzettend veel. Fonky wil graag het beste uit iedere medewerker halen. Om die reden bespreek je na de shift hoe je de inwerkdag zelf hebt ervaren en ontvang je feedback voor de volgende dag.

Wat zoek jij?