Studentenbaan Maastricht

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Vul hieronder jouw gegevens in en solliciteer voor de bijbaan Sales Agent!

Over Fonky Maastricht

Move over André Rieu en maak kennis met the newest kids on the block: Fonky Maastricht! In de mooiste stad onder de rivieren is vanaf juni 2021 de 10de vestiging van Fonky gevestigd. 

Of je nou op zoek bent naar een bijbaan voor langere tijd, een tijdelijke/parttime bijbaan of vakantiewerk, bij Fonky Maastricht ben je aan het juiste adres voor De Ultieme Studentenbaan.

Dat zit bie òs in de femilie’
Je wandelt op je dooie akkertje door het oude stadscentrum zo naar Markt 40, de plek waar Fonky Maastricht haar deuren voor je opent. Eenmaal binnen komt de gemoedelijke sfeer je al tegemoet. Je weet wat ze zeggen; hoe meer richting het zuiden, hoe meer gastvrij de mensen. En Fonky Maastricht is daar het ultieme voorbeeld van. Pas trouwens op dat je niet verdwaalt in het trappenhuis? Want dit pand is gigantisch.

Bestel mar, bestel mar, bestel mar!
De vestiging zit op een echte A-locatie en leent zich natuurlijk perfect voor een gezellige payday borrel. Schenk jezelf nog een Fonky Blond in aan de bar, ons eigen speciaal biertje. Het wordt inmiddels later en later… Heeft iemand de escalatievogel al gebeld? De hoogste tijd om door te rollen naar het terras voor nog een biertje, een bitterbal en vooruit; een frietje zuurvlees. “Dat deit meh!” Tja, dat Bourgondische zit nou eenmaal in het bloed van onze Limburgse Fonkianen.

Rood, geel en groen
Maar waar het hart van een Mestreechse Fonkiaan echt sneller van gaat kloppen, is natuurlijk vastelaovend. Tijdens carnaval in Maastricht staat de hele stad op z’n kop, inclusief Fonky! De binnenstad kleurt rood, geel en groen met al haar ballonnen, slingers en verlichting. Onze Fonkianen blijven niet achter en hoppen van café naar café. “Sjöd in!”

Wil je samen met ons van je studententijd een toptijd maken en de vestiging Maastricht naar een hoger niveau tillen? Kom dan even langs bij het mooiste pand op Markt 40 of solliciteer voor De Ultieme Studentenbaan door het formulier hierboven in te vullen.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Het team

Als medewerker bij Fonky Maastricht staat betrokkenheid hoog in het vaandel.”

Anna Rietdijk, Fonky

Check onze reviews

Juliette ThijssensJuliette Thijssens
21:37 01 Jun 23
Super gezellig, voelde mij meteen welkom en natuurlijk lekker verdienen! :))
Dylan KDylan K
21:27 11 May 23
Zwaar mooi
Camiel SmeetsCamiel Smeets
20:05 24 Apr 23
Leuk bedrijf om te werken! Enthousiast team met gezellige collega’s!
Jesse LenaertsJesse Lenaerts
22:10 22 Feb 23
Daan Van egmondDaan Van egmond
20:34 09 Feb 23
Heel erg fijn behandeld! En leuke collega’s! Werk hier met plezier
Dio DingsDio Dings
21:19 04 Jan 23
GOED VERZORGD!
js_loader