Fonky hotspots: de leukste plekjes in Maastricht!

Na jaren zwoegen op de middelbare school voor dat papiertje, is het ein-de-lijk zover: je gaat studeren! Een studie volgen waar je echt energie van krijgt, zelf bepalen hoe laat je opstaat en feesten tot het weer licht wordt. Je studententijd wordt niet voor niks de leukste periode uit je leven genoemd. En onze Fonkianen kunnen dat volmondig beamen.

Als eerstejaars student maak je kennis met een nieuwe stad. Het begin kan soms wat overweldigend zijn. Een nieuwe studie, een nog onbekende stad, misschien ga je uit huis? In de serie ‘Fonky Hotspots’ helpen we jou als nieuwbakken student op weg. Wij hebben aan onze Fonkianen door heel Nederland gevraagd om de favoriete hotspots te delen uit hun studentenstad. Van de ultieme datespot tot gezellig drankjes drinken met vrienden of je ouders mee uit eten nemen; wij hebben de leukste plekjes van tien verschillende studentensteden voor jou op een rij gezet. Zo weet jij altijd waar je moet zijn.  Vandaag is Maastricht aan de beurt! 


Fonky Maastricht

Sinds deze zomer mogen we ook Fonky Maastricht toevoegen aan ons rijtje! En daar zijn we best wel trots op. Onze Sales Recruiter Anna maakte een sprong en in het diepe en verhuisde zelfs van Groningen naar Maastricht. Over toewijding gesproken! We vroegen Anna om de leukste plekjes in Maastricht. Lees ze hieronder! 

De Ultieme Datespot

Punten scoren bij je date? Neem hem of haar mee naar café de Bóbbel. Of nou ja… Een café kun je het eigenlijk niet noemen. Café de Bóbbel is namelijk van oorsprong een sjinkerij, oftewel een schenkerij. Eigenzinnig, een beetje classy maar zeker nog binnen budget: volgens onze Maastrichtse Fonkianen een geweldige toko!

Drankjes doen met vrienden

Lekker laagdrempelig borrelen zonder poespas doe je bij Fallstaf. Deze bruine kroeg op op het Sint Amorsplein staat bekend om zijn uitgebreide bierkaart. Het is zien en gezien worden bij Fallstaf, dus verover snel een plekje op het terras. Humor heeft deze kroeg zeker. Zo serveren ze speciale corona vaccin-shotjes. Of het echt helpt tegen corona, dat betwijfelen we. Maar lekker is het wel! 

Uiteten met de ouders

Volgens onze Fonkianen is Mediterraneo het beste Italiaanse restaurant van Nederland. En dat geloven we maar al te graag. Het restaurant heeft een namelijk een Michelinster. Zorg ervoor dat papa de portemonnee mee heeft en denk aan de dresscode! Keuzestress van de menukaart gekregen? Bestel het lamsvlees. Volgens Anna komt dit vlees rechtstreeks uit de hemel… Dat belooft wat! 

Dansen op de bar

Op kruipafstand van de Fonky vestiging vind je Fessa, de leukste discotheek van Maastricht. Hier kun je zeven nachten per week de dansvloer onveilig maken. Honger gekregen van al het dansen? Op de bovenste verdieping vind je de keuken van Fessa, waar je vanaf 01:00 uur terecht kan voor de nachtelijke frituurhap. Let wel even op alle trappen die deze feestlocatie heeft. Na een drankje teveel kan dat nog wel eens misgaan… 


Lamsvlees eten bij Mediterraneo, corona vaccin-shots bestellen bij Fallstaff en ‘s nachts nog een broodje kaassoufflé halen bij de keuken van Fessa… Het studentenleven is fantastisch, maar helaas niet gratis. Bij Fonky Maastricht vind je daarom De Ultieme Studentenbaan om dit allemaal te bekostigen. Bovengemiddeld verdienen, zelf bepalen wanneer je werkt, genoeg feestjes en events en een focus op training en ontwikkeling. 

Klinkt goed, toch? Solliciteer nu als Sales Agent en ook jij hebt straks de Ultieme Studentenbaan. Bovendien maak je tot 10 september kans op €1000 voor jouw studentenleven!