Over ons hoofdkantoor

In het statige pand aan de Biltstraat is het hoofdkantoor van Fonky gevestigd op loopafstand van het bruisende centrum van Utrecht. De thuisbasis van het ‘HQ team’ met verschillende afdelingen waaronder de Backoffice, het Contactteam, HR, ICT, IT, Marketing, R&D en de Directie.

Kenmerkend voor het HQ team is de resultaatgerichte, gedreven, toch informele sfeer waarin afdelingen samenwerken. Medewerkers met roots vanuit heel Nederland werken hier aan een gezamenlijk doel: van Fonky het beste Fieldmarketingbureau van de Benelux maken.

Elke afdeling heeft haar domein naar eigen wensen aangekleed. Zo vind je bij de ICT’ers de Sonos boxen, bij Marketing de gymringen en bij de IT’ers de Playstation. In de centrale ruimte wordt menig Payday uitbundig gevierd en bij mooi weer leent de tuin zich voor de lunch en gin-tonic avonden.

Wil jij onderdeel worden van het HQ team op het hoofdkantoor van Fonky in Utrecht? Check de vacatures hier en solliciteer direct!

Het team

Check onze reviews

Merlijn PoolmanMerlijn Poolman
09:25 05 Apr 23
Soms
Dane Van eikenhorstDane Van eikenhorst
12:12 07 Dec 22
serra de croockserra de croock
13:04 04 Jan 22
Ik loop stage bij Fonky in het marketing & media team. De werksfeer is heel fijn in om te werken en leerzaam. Het is een dynamisch en actief bedrijf waar je veel ervaring van op kunt doen als werkende en student.
Pim -Pim -
16:58 24 Nov 21
Lekker blond bier
Daan PesulimaDaan Pesulima
12:38 30 Sep 21
Super werksfeer en fijne mensen!
Nina WolffNina Wolff
17:32 08 Sep 21
Fijne open werksfeer, leuke collega's en natuurlijk Fonky Blond!
Kimball HuwaëKimball Huwaë
07:50 27 Aug 21
Super leuke werkgever! Ze hebben ook nog eens hun eigen blond biertje voor tijdens de borrels.
nikki van den heuvelnikki van den heuvel
12:27 24 Aug 21
Fijne collega’s, een prachtig pand op een toplocatie, personal trainers, een eigen speciaalbiertje… ik kan nog wel ff doorgaan! Welverdiend vijf sterren.
Marten de KroonMarten de Kroon
12:27 24 Aug 21
Supertof bedrijf! Veel gezeligheid met jonge groep collega's en ze hebben een eigen bier😁
js_loader

Expeditie InnerFonk

Drie dagen wildkamperen. Slapen onder een tarp, je telefoon uit en zelf vuur maken om ’s avonds bij het kampvuur te kunnen zitten. Bij Fonky gingen wij een paar dagen op Expeditie InnerFonk om onze eigen waardes, drijfveren, sterktes en valkuilen te ontdekken via verschillende oefeningen en opdrachten.

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.