Over ons hoofdkantoor

In het statige pand aan de Biltstraat is het hoofdkantoor van Fonky gevestigd op loopafstand van het bruisende centrum van Utrecht. De thuisbasis van het ‘HQ team’ met verschillende afdelingen waaronder de Backoffice, het Contactteam, HR, ICT, IT, Marketing, R&D en de Directie.

Kenmerkend voor het HQ team is de resultaatgerichte, gedreven, toch informele sfeer waarin afdelingen samenwerken. Medewerkers met roots vanuit heel Nederland werken hier aan een gezamenlijk doel: van Fonky het beste Fieldmarketingbureau van de Benelux maken.

Elke afdeling heeft haar domein naar eigen wensen aangekleed. Zo vind je bij de ICT’ers de Sonos boxen, bij Marketing de gymringen en bij de IT’ers de Playstation. In de centrale ruimte wordt menig Payday uitbundig gevierd en bij mooi weer leent de tuin zich voor de lunch en gin-tonic avonden.

Wil jij onderdeel worden van het HQ team op het hoofdkantoor van Fonky in Utrecht? Check de vacatures hier en solliciteer direct!

Het team

Fonky goes Back to the Wild

Drie dagen wildkamperen. Slapen onder een tarp, je telefoon uit en zelf vuur maken om ’s avonds bij het kampvuur te kunnen zitten. Bij Fonky gingen wij een paar dagen Back to the Wild om onze eigen waardes, drijfveren, sterktes en valkuilen te ontdekken via verschillende oefeningen en opdrachten.

Op zoek naar een vaste baan?

Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”? Bij Fonky bieden we naast de ultieme studentenbaan ook uitdagende junior functies voor een droomstart van je carrière en senior functies aan. Je kunt bij ons nog met één been in je studentenleven blijven staan en ondertussen wél unieke management ervaringen opdoen. Zo groei je uit tot een serieuze Young Professional. Check hieronder de openstaande vacatures.