De best betaalde bijbaan

De best betaalde bijbaan

Je bent al even op zoek naar de best betaalde bijbaan, want je wilt tóch wel erg graag op kamers, op vakantie, of misschien wel een wereldreis maken! Daarnaast wil je ook nog wekelijks je biertje of wijntje drinken met je huisgenoten en studiegenoten in de stad. Als de boodschappen dan ook nog om de hoek komen kijken weet je het zeker: ik heb een goed betaalde bijbaan nodig. In jouw studentenstad loopt het natuurlijk over van de studenten bijbaantjes. Je klasgenoot pakt wat uurtjes achter de kassa van de supermarkt, je vriendin slijt haar uren in de thuiszorg, waar je buurman van boven zich in de avonden achter de bar van de lokale kroeg in het zweet werkt. En dat zijn stuk voor stuk leuke bijbaantjes, maar jij bent niet direct te porren voor een hongerloontje. Jij bent op zoek naar één van de best betaalde bijbanen. En in de sales bepaal jij zelf wat je elke dag verdient; gebaseerd op de prestatie die je die dag geleverd hebt. Bij Fonky verdien je gemiddeld boven de €100 tot €200 per dag! 

Mijn Fonky-loopbaan

Ik ben inmiddels een ervaren rot binnen Fonky Nijmegen mag ik wel zeggen. Sinds 6 februari 2016 tot aan vandaag loop ik al enkele honderden shifts met altijd in het achterhoofd: haal ik er vandaag het maximale uit? Dan ga ik ook met de maximale verdiensten weer naar huis! Voor mij is, naast de gezelligheid die een goed betaalde baan bij Fonky met zich meebrengt, dé stimulans om elke dag dat ene stapje extra te zetten. En dat besef kwam al op mijn allereerste werkdag. Mijn ontgroening in de sales vond plaats voor de Jumbo in Harskamp. Gewapend met slechts een krant, een stand en enkele salestrainingen zette ik mijn eerste stapjes. Onwennig in het begin? Zeker! Gemotiveerd na het schrijven van mijn allereerste sale? Zeker! Gaandeweg kom je terecht in de zogenoemde ‘flow’. Je voert leuke gesprekken, schrijft je volgende sale weg, nog eentje en nog eentje en door de bonusstructuur zie je je inkomsten van die dag stijgen en stijgen. Na slechts één dag kon ik al concluderen; dit is meer dan een goed betaalde bijbaan!

De studentenbaan voor je vrienden

Op dat moment waren wij als Fonky Nijmegen nog een beginnende vestiging. We hadden mankracht nodig! En met het enthousiasme wat ik over had gehouden aan die dag was het voor mij bijzonder makkelijk om ook mijn vrienden te porren voor deze goed betaalde bijbaan. Isa, ook net woonachtig in Nijmegen, was nog op zoek naar een bijbaan. Ze studeerde verpleegkunde. Dan zou je kunnen zeggen dat een baantje in de sales en een studie verpleegkunde geen goede combinatie is, maar dan bekijk je het glas alsof het halfvol is. Het bleek een perfecte match te zijn. Isa leerde een kant van haarzelf kennen die tot op dat moment onontgonnen gebied voor haar was. Zo groeide ze in die periode niet alleen als verpleegkundige, maar ook op sociaal communicatief vlak door enkel en alleen al met mensen in gesprek te zijn. Naast een goed gevulde portemonnee natuurlijk ook bagage voor de studentenjaren en ver daarna! In de daaropvolgende tijd groeide ze uit tot een gewaardeerde collega die de fijne kneepjes van het salesvak bijzonder goed in de vingers heeft weten te krijgen.

Fonky als jouw bijbaan?

Wat voor mij het voordeel was, naast dat ik Fonky weer een stukje gezelliger had weten te maken? Fonky beloont je ook wanneer je nieuwe collega’s aandraagt en daarmee bijdraagt aan het grotere geheel. Dus naast het verdienen tijdens je werkdagen, kun je ook nog leuke extraatjes pakken door je vrienden, klasgenoten of huisgenoten warm te laten lopen voor de best betaalde bijbaan van Nederland! Dus schroom zeker niet om eens contact op te nemen met de Fonky vestiging in jouw studentenstad of die daar het dichts in de buurt is gevestigd. Want ook in jou schuilt ongeacht achtergrond, studie of werkervaring een salestijger waarbij het saleshart een stukje sneller gaat kloppen bij elke sale en steeds hoger wordende verdiensten. Wanneer zien we je voorbij komen op één van onze vestigingen? Een bakkie koffie of een pilsje staat altijd voor je klaar! Ben jij 17 jaar of ouder en ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan? Of je nou wel of niet een diploma hebt, wij zijn op zoek naar jou. Solliciteer direct voor jouw ultieme studentenbaan of vakantiebaan!

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Gastschrijver Thomas van Fonky Nijmegen.

Dit interview is met:

Thomas ‘Ticket’ Nijenhuis