Studentenbaan

Wil jij de ultieme studentenbaan? Ben jij student en wil jij bijvoorbeeld op kamers wonen, chillen en feesten met vrienden? Daarnaast ook wekelijks sporten en ook nog eens tijd vrij maken voor je studie? Bij Fonky kun jij je bijbaan perfect afstemmen op je studie, want naast hoge verdiensten bepaal jij als Sales Agent zelf wanneer je werkt.

Relevant studentenwerk

Geld verdienen en vrienden als collega’s is geweldig, maar het liefst wil je natuurlijk een studentenbaan op je CV zetten die ook relevant is. Daarom zorgt Fonky ervoor dat je psychologische, communicatieve en sociale skills ontwikkelt. Of je nu manager of psycholoog wordt, deze skills zullen je de rest van je leven bij blijven. Door middel van trainingen én on-the-job experience geven wij je relevante ervaring tijdens het studentenwerk mee. Daarnaast bouw je bij Fonky een netwerk op dat je veel voordelen geeft tijdens je studententijd

Bij Fonky draait alles om jou!

Wij kijken naar jou als mens én naar jouw kwaliteiten. Daarnaast trainen wij jou, zetten we in op je talenten én zorgen wij dat jij deze kunt ontplooien tijdens het studentenwerk. Bij Fonky respecteren én accepteren wij iedereen zoals hij/zij is. Wij zijn vrienden én collega’s waarbij het niet alleen maar om werk draait. Bij ons draait het ook om plezier met elkaar. Dit betekent, of je nu 18 of 25 bent, sales ervaring hebt of niet, jij bent onderdeel van de grote #FonkyFamily!

Het prettige is dat je afhankelijk van je project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Het is immers niet voor niets een studentenbaan. Echter verwachten wij dat je minimaal één keer in de week kan werken.

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de workshop te horen.

Bij Fonky verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Des te meer je verkoopt en/of nieuwe medewerkers aandraagt, des te meer je verdient. Fonky keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen!

Fonky Stories over een studentenbaan

Lees meer