De ultieme studentenbaan bij Fonky

Fieldmarketing bureau Fonky Sales introduceert vandaag een nieuwe naam, propositie en website! Het woord ‘Sales’ verdwijnt en met de naam Fonky gaan zij zich verbreden en positioneren als de ultieme studentenbaan. Een bijbaan waar plezier, een bovengemiddeld salaris, flexibele werkdagen en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast fieldmarketing zal Fonky zich gaan verbreden door ook studentenbanen aan te bieden in het nieuwe Contact Center en via haar eigen Werving & Selectie bureau.

Het moment van deze transitie valt mooi samen met het 10-jarige bestaan van Fonky. In deze periode zijn zij uitgegroeid tot een landelijk bureau en openen zij in juni alweer de 10de vestiging. 

“Het geplante zaadje van 10 jaar terug in Groningse grond is inmiddels diepgeworteld én breed vertakt in alle Nederlandse studentensteden. Om deze mijlpaal te kunnen vieren met het gehele team team maakt ons echt waanzinnig trots.” – Jordy Oosterveld, mede-eigenaar Fonky

Veel geld verdienen, zelf bepalen wanneer je werkt en een eigen biertje 
Fonky is één van de grootste studenten werkgevers met de ultieme studentenbaan voor bijna 500 studenten. Elke dag brengen zij vol enthousiasme de ‘Fonk’ over voor verschillende opdrachtgevers. Een studentenbaan bij Fonky betekent veel geld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt. Daarnaast is plezier maken belangrijk en organiseert Fonky na corona weer regelmatig Fonky feesten, gala’s, tripjes naar het buitenland en payday borrels. Speciaal voor haar medewerkers is er nu ook een eigen bier gelanceerd: Fonky Blond. Nog een voordeel van werken bij Fonky is dat studenten in korte tijd leren zichzelf te presenteren en dat komt tijdens de studie en privé altijd van pas.

Vakantiewerk Fonky