Ilse en Kyrah wonnen beiden €1000 voor hun studentenleven!

Hoe kun je jouw studententijd beter beginnen dan met €1000 in de pocket? Studeren kost namelijk veel geld. Denk aan je studieboeken, collegegeld, biertjes en de huur van je kamer. Hoe ga je dat betalen? Fonky hielp een handje met de introweken campagne, waarbij twee keer €1000 werd verloot onder onze medewerkers! Ilse en Kyrah van de vestiging Groningen gingen er vandoor met deze geldprijs en vertellen ons hoe zij dit gaan gebruiken voor hun studentenleven.

Wat was jouw reactie toen je hoorde dat je €1000 had gewonnen?

Ilse: “De winnaar zou worden gebeld in de livestream via Instagram. Het eerste wat er toen door me heen ging was “shit, ik zie er niet uit”. Haha. Maar daarna realiseerde ik al snel dat ik €1000 had gewonnen!” 

Kyrah: “Ik kon het eerst niet echt geloven en ik moet eerlijk zeggen dat het besef er nog steeds niet helemaal is. Tijdens de uitreiking van de introweken prijs was ik op de vestiging in Groningen. Samen met het kantoorteam keken we naar de livestream. Het was een gekte!”

Wat ga je met de €1000 voor jouw studentenleven doen?

Ilse: “Met de €1000 ga ik mijn vrienden en familie extra verwennen met kerst. Daarnaast kan ik zelf ook wel een paar nieuwe schoenen gebruiken!”.

Kyrah: “Wat ik precies met het geld ga doen weet ik nog niet, maar ik heb wel een paar leuke ideeën. Zo zijn mijn Airpods wel aan vervanging toe en wil ik graag een iPad.”

Hoe ben je bij Fonky terecht gekomen?

Ilse: “Ik ben tijdens de introductiewekencampagne door Kyrah aangesproken op straat toen ik met mijn vriendinnen aan het winkelen was. Het werk sprak mij direct aan en voor ik het wist had ik een kennismakingsgesprek op de vestiging in Groningen.”

Kyrah: “Ik ben bij Fonky terecht gekomen door Romy en Roosmarijn. Zij hebben me in de zomervakantie op een snikhete, brakke maandagochtend aangesproken. Nu werk ik al iets langer dan een jaar bij Fonky en ben Sales Agent voor de Hartstichting, WNL en Recruitment. Mijn gouden recruitment tip is om gewoon plezier te hebben. Als jij het naar je zin hebt dan draag je dat ook uit en maak je andere mensen ook enthousiast.”

Ilse, is de winactie leidend geweest om bij Fonky te gaan werken?

Ilse: “Nee. De winactie is niet leidend voor mij geweest om bij Fonky aan de slag te gaan. De winactie is wel benoemd en natuurlijk een leuke bijkomstigheid, maar de kans leek mij heel klein dat ik zou winnen. Blijkbaar niet, want ik heb gewonnen! Haha.”

Wat vind jij het leukste aan Fonky?

Ilse: “Het leukste aan Fonky vind ik de hele sfeer. Het is altijd gezellig en iedereen hyped elkaar continu op. Daar word ik erg gemotiveerd en blij van. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk een feestje kan meemaken want dat lijkt me helemaal geweldig.”

Kyrah: “Het leukste aan Fonky is de Fonky Family! Er hangt een hele goede en vertrouwde sfeer bij Fonky Groningen. Iedereen kan echt zichzelf zijn!”

Wil jij ook aan de slag als Sales Agent bij Fonky Groningen? Bekijk de vacature hier en solliciteer direct!