Dave van Fonky Groningen heeft een Fonky mijlpaal bereikt!

500 shifts! Een echte wereldprestatie. Onze Sales Professional Dagbladen van Fonky Groningen draait er z’n hand niet voor om. We zijn natuurlijk enorm benieuwd naar het verhaal achter Daves mijlpaal! Hoe blijf je keer op keer scoren? Waarom kies je als student voor een bijbaan bij Fonky? Kortom, de hoogste tijd voor een interview met de 28-jarige Dave Meijer.

Hé Dave! Allereerst gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Waarom heb je als student voor een bijbaan bij Fonky gekozen?

“Ik ben bij Fonky terecht gekomen via een oud-klasgenoot die destijds Vestigingsmanager van Groningen was. Inmiddels werk ik hier bijna 5 jaar! Hiervoor heb ik bij een ander salesbureau gewerkt, maar de sfeer was daar wat onpersoonlijk wat ik terugzag in de kwaliteit van mijn sales. Het promotiewerk zelf vond ik heel leuk, daarom besloot ik om bij een ander salesbureau te gaan werken.”

Wat is jouw leukste saleservaring?

“Op mijn allereerste werkdag van mijn pro-traject bij Fonky had ik 32 loten verkocht en een Fonky record neergezet. Ik voelde mij de koning te rijk. Dit was een geweldige ervaring.”

Wat is jouw gekste saleservaring?

“Tijdens een collectieve shift in Nijmegen had ik een medisch ongeval gehad, waardoor ik één uur voordat de shift begon op de spoedeisende hulp lag. Een uur later was ik bij de aftrap en heb ik diezelfde dag 30 loten verkocht. Over flexibel gesproken… Lol!”

Wat is jouw geheim om elke shift weer opnieuw te knallen?

“Dat is voornamelijk de positieve verwachting die ik zelf, maar ook Fonky over mij heeft! Deze positiviteit geeft mij een boost waardoor ik heel goed de focus kan houden. Dit resulteert uiteindelijk in veel geld verdienen!”

Waar ben je het meeste in gegroeid in je tijd bij Fonky?

“In de anderhalf jaar dat ik als Sales Manager op kantoor heb gewerkt, werkte ik samen met enorm slimme, getalenteerde en gedreven mensen. Ik wilde net zo slim, getalenteerd en gedreven worden als zij. Daarom heb ik gekeken naar hun sterke punten en hoe ik deze eigen kon maken.”

Wat vind je het leukste aan Fonky?

“Fonky is een erg gedreven bedrijf en hier word je op een goede manier in meegenomen. Door deze drijfkracht kan ik het beste uit mezelf halen en helemaal opgaan in mijn werk. Dat gevoel vergelijk ik altijd met het gevoel wat je krijgt als je bij een enorm goed concert bent. Door de enorme focus en aandacht ben je helemaal in het hier en nu, volledig aanwezig. It’s not a job. It’s a lifestyle!”

Ook spraken wij Lars, voormalig Vestigingsmanager van Fonky Groningen. Lars, wat is het sales succes van Dave?

“Het succes van Dave komt vooral voort uit het respect. In de gesprekken die hij voert merk je dat hij oprecht erg geïnteresseerd is en dat hij erg goed luistert. Op deze manier weet hij goed een klik op te bouwen en goed op de behoefte van de klant in te spelen. Ook zit hij qua mindset erg sterk en is hij een voorbeeld van iemand met een growth mindset. Altijd op zoek naar nieuwe zaken; binnen en buiten werk!” 

Ben jij student en op zoek naar een flexibele bijbaan, dat ook nog eens goed betaald? We got your back. Solliciteer vandaag nog als Sales Agent bij Fonky Groningen!  Wij zijn een energiek, jong en creatief Fieldmarketing bureau dat zich bezighoudt met sales- en promotiewerk voor de grootste en meest bekende A-merken van Nederland. Wij trainen jou, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen én plezier beleeft aan je werk. Daarna kan jij je nieuw verworven Sales Skills meteen in de praktijk brengen voor grote merken als de Vriendenloterij, Telegraaf, Hartstichting en nóg veel meer A-merken.