Ben jij de Dapperste Medewerker van de Week?

Bijzonder goed verrichtte prestaties verdienen een plek in de spotlight!

Thomas Nijenhuis

Ben jij de Dapperste Medewerker van de Week?

Ladies and gentleman, we have an announcement to make! Velen zullen het concept ´De Topper van de Week´ nog wel kunnen herinneren en enkelen daarbij waarschijnlijk ook weer niet. Met ingang van maart gaan we deze wekelijks uit te reiken bokaal echter weer herintroduceren en in een geheel nieuw jasje steken op de Fonky Instagram. Naast dat er natuurlijk veel geld valt te verdienen bij de leukste studenten bijbaan, valt vanaf dan óók de onbetwistbare eer als ´Dapperste Medewerker van de Week´ binnen te slepen! Om die reden willen wij jullie kort inlichten wat betreft ‘wie, wat, waar, wanneer en waarom’.

Binnen Fonky houden we van al onze collega’s natuurlijk even veel, maar binnenkort van één van onze collega’s binnen de vestigingen een heel klein beetje meer. Voor één weekje dan! Dit omdat hij of zij bijvoorbeeld op indrukwekkende wijze een persoonlijk record heeft verbroken, heeft weten te imponeren met klinkende kwaliteit, of met een werfshift de recruiter overuren heeft weten te bezorgen. Kort gezegd: bijzonder goed verrichtte prestaties verdienen een plek in de spotlight! En dat gaat vanaf maart dus als volgt: het kantoorpersoneel per vestiging nomineert, onderbouwd door een fraaie prestatie, per week een medewerker uit haar poule en draagt deze vervolgens aan bij de eindjury op Fonky HQ wie weer een weloverwogen keuze zullen maken uit deze Dapperlieden. De uitverkorene wie deze stemming het meest succesvol doorkomt mag zich in de daaropvolgende week ‘Dapperste Medewerker van de Week’ noemen!Naast dat deze waarderingsprijs natuurlijk op Fonky-brede waardering kan rekenen is het vooral de figuurlijke ‘Medal of Honour’ die opgespeld mag worden. Want of we bij Fonky nu als full-timers of studenten in een tussenjaar zitten; complimenten en waardering geven naast een goed gevulde portemonnee, gedenkwaardige paydayborrels en geweldige collega’s een extra positieve stimulans om het beste uit onszelf te halen. Een stimulans waar van wij met zijn allen zeker weten dat het de rest van de poule, op welk project dan ook, ook weer een reden geeft om een stapje harder te zetten voor zowel Fonky als voor elkaar!

Uiteraard onderscheid je jezelf in prestaties op de ‘harde factoren’, maar ook de ‘zachte factoren’ kun je DAPPER bevonden worden. Schroom dan ook niet om de buitengewone professionele, authentieke, plezierige, professionele, eerlijke en/of resultaatgerichte prestaties van één van je collega’s te melden bij een van je managers om hem of haar daarmee in aanmerking te laten komen voor wellicht de allereerste titel als ‘Dapperste medewerker van de Week’. Zo gaan we samen weer aan de slag om onze bijbaan nog een extra beetje mooier en beter te maken om elkaar weer naar het volgende level te kunnen tillen.

Wil jij als eerste weten wie de ‘Dapperste medewerker van de Week’ wordt? Volg Fonky dan direct op Instagram!

Dit artikel is geschreven door Thomas Nijenhuis, Sales Professional bij Fonky vestiging Nijmegen.