Fonky Countdown 2021

Met de Fonky Countdown telden we samen met alle Fonkianen (medewerkers, red.) af naar het nieuwe jaar. Hoe? Door nog één keer de tien mooiste momenten van 2021 met de Fonky Family te delen. Gewoon, omdat we zo van jullie hebben genoten dit jaar. Benieuwd naar de Top 10? Die vind je hieronder.

10 & 9. Opening vestiging Den Haag en Maastricht
Op nummer 10 en nummer 9 staan de opening van onze nieuwe panden in de mooiste stad achter de duinen en onze baasjes uit Maasje… We hebben het natuurlijk over Den Haag en Maastricht!

8. Focusweek op HQ
Van ijsbaden in de stromende regen tot mediteren in vergaderruimtes; het werd een week vol uitersten tijdens de Focusweek op HQ. Grenzen werden verlegd en nieuwe projecten zijn uit de grond gestampt… Een welverdiende plek op nummer 8!

7. Dapperste Medewerkers van het Kwartaal
Elk kwartaal is er wel één Fonkiaan die er met kop en schouders bovenuit steekt. Onze Medewerkers van het Kwartaal weten als geen ander hoe ze DAPPER moeten zijn. Daarom komen zij binnen op de nummer 7 in deze lijst!

6. Recordweken op de vestigingen
Tijdens de Recordweken werd dit jaar echt àlles uit de kast gehaald door de vestigingen om de beste scores binnen te halen! Dit doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat de Recordweken op de 6e plek staan in de countdown. We zijn trots op al onze strijders!

5. Salesgame Scheveningen
Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Maastricht wonnen de Salesgame! Dat betekent een dikke party in een beachclub in Scheveningen. Het dak ging er vanaf dankzij het fijne publiek en de lekkere technobeats. Wij genieten nog na van deze party, daarom op nummer 5!

4. Oprichting Club van Honderd
Met de oprichting van de Club van Honderd ontstond er een nieuwe elite club. Deze Club is de harde kern van Fonky. Onze vedettes brengen Fonky naar een hoger niveau. Elke dag weer. De komst van deze Club staat op een welverdiende nummer vier in deze lijst!

3. Coach & Pro Weekend
Een dikke bootparty, uitbrakken in een ijsbad en een adrenalinekick tijdens het rodelen… Onze Fonkianen hebben weer genoten tijdens het jaarlijkse Coach & Pro Weekend. Een terechte plek in de top drie.

2. Kantoorweekend Gent
Bowlen, bier en bijzondere outfits: het kantoorweekend 2021 was er weer eentje voor in de boeken! Gent moet nog bijkomen van onze aanwezigheid… Een hele mooie tweede plek in deze countdown!

1. Rebranding
We sluiten deze countdown af met het absolute hoogtepunt van het jaar.. De rebranding! Dit jaar kregen we een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl! Een heel bijzonder moment, dat we samen met de Fonky Family hebben beleefd. Dankjewel voor al jullie inzet, energie en liefde in 2021 en we gaan samen weer een Fonkelend nieuw jaar tegemoet!