Studententijd in Utrecht

Caroline: “Fonky is niet alleen maar een bijbaan. Het heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel leuke mensen heb ontmoet en zo mijn leventje in Utrecht heb opgebouwd.

Hoe beleven Fonkianen hun studententijd? Tijdens de introductieweken van het nieuwe studiejaar zoeken we dit uit in de serie “Fonky in mijn studententijd”. We spreken Fonkianen uit verschillende studentensteden. Hieronder het verhaal van Caroline over haar studententijd in Utrecht.

Hoe ervaar je je studententijd in Utrecht?

Tot nu toe ervaar ik mijn studententijd in Utrecht als een top tijd! Zelf heb ik afgelopen jaar in Den Bosch gestudeerd en zal ik volgend jaar starten in Breda. Aangezien Utrecht toch wel erg goed bevalt om te wonen, zal ik het reizen er zeker voor over hebben.

Welke zaken zijn belangrijk voor jou als student?

Ik vind het belangrijk om naast mijn studie en werk veel tijd te besteden aan mijn vrienden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het terras, het park of lekker aan het water. Verder probeer ik daarnaast tijd vrij te maken om even te gaan sporten. Een beetje de standaarddingen haha.

Wat voegt Fonky toe aan je studententijd in Utrecht?

Fonky heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mijn leventje in Utrecht heb opgebouwd. Ik heb veel leuke mensen leren kennen en vind het na 3,5 jaar nog steeds elke dag leuk om te gaan werken. Nu heb ik net te horen gekregen dat ik de functie Hoofd Contactteam mag overnemen. Ik vind het top dat het hier mogelijk is dat ik op mijn 21e al een management positie te pakken heb die ik met mijn studie kan combineren. Een van de leukste momenten vind ik altijd het moment dat je in het OV of in de auto zit terug naar de vestiging na shift. Dat is moment dat je beseft hoeveel geld je hebt verdiend en dat je dat helemaal zelf hebt gedaan.

Hoe beschrijf je de sfeer bij Fonky Utrecht?

Zelf ben ik werkzaam als Sales Agent binnen vestiging Utrecht en op het hoofdkantoor binnen het Contactteam. De sfeer is altijd top, je werkt altijd met gezellige mensen samen en na shift is iedereen wel te porren voor een drankje. Utrechtse Fonky studenten hebben een open uitstraling, zijn sociaal en staan open voor nieuwe uitdagingen.

Waarom heb je gekozen voor Fonky als bijbaan tijdens je studententijd in Utrecht?

Fonky is niet alleen maar een bijbaan. Het heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel leuke mensen heb ontmoet en zo mijn leventje in Utrecht heb opgebouwd. Er vonden (voor corona) veel borrels en feestjes plaats en na shift werd er ook altijd geborreld. Ik ben via een vriendin van mij bij Fonky Utrecht terecht gekomen. Ze vertelde mij over een leuke studentenbaan in Utrecht en ik dacht laat ik maar even langskomen op kennismaking om te kijken of het wat voor mij is. Na de kennismaking volgde de training en de inwerkdagen en ik vond het werk veel leuker dan verwacht.

Raad je Fonky aan bij aankomende studenten?

Ja zeker! Fonky is niet zomaar een bijbaan. Het zorgt ervoor dat je veel mensen leert kennen, veel vrienden maakt en een mooie ervaring opdoet. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en is het ook heel chill voor je CV. Werken bij Fonky heeft mijn studententijd in Utrecht afgemaakt!

Ben jij ook op zoek naar een bijbaan om jouw studentenleven te bekostigen? Solliciteer dan nu naar de bijbaan Sales Agent en start met bovengemiddeld verdienen! Bovendien maak je tijdens de introweken kans op een bonus van € 1000 voor jouw studentenleven!

Dit interview is met:

Caroline Pothoven