Studententijd in Tilburg

Doedoe: “Als je student bent in Tilburg zou ik zeker een keer een kijkje bij Fonky komen nemen!.

Hoe beleven Fonkianen hun studententijd? Tijdens de introductieweken van het nieuwe studiejaar zoeken we dit uit in de serie “Fonky in mijn studententijd”. We spreken Fonkianen uit verschillende studentensteden. Hieronder het verhaal van Doedoe over zijn studententijd in Tilburg.

Hoe ervaar je je studententijd in Tilburg?

Ik heb het erg naar mijn zin in het gezellige Tilburg. Ik woon er nog geen jaar maar ik voel me er al helemaal thuis! Ondanks dat ik het bij “Hotel Mama” altijd erg fijn vond, is het op mijzelf wonen een goede en leuke beslissing geweest. Het liefst regel ik alles zelf, vandaar dat ik de stap van de middelbare school naar de universiteit ook zo fijn vind. In plaats van verplicht van half 9 tot 4 naar school, kan ik nu zelf mijn dag indelen. Dus zelf bepalen wanneer ik ga studeren, feesten of werken.

Ik kom zelf uit Nijmegen, wat ook geen verkeerde stad is om te studeren trouwens. Toch heb ik ervoor gekozen om naar Tilburg te verhuizen. Hier spraken de economische studies mij meer aan en kon ik uit mijn comfort zone stappen om nieuwe mensen te leren kennen.

 Welke zaken zijn belangrijk voor jou als student?

Er zijn een hoop dingen belangrijk. Soms zijn het er iets teveel, waardoor het lastig kan zijn om mijn studentenleven in Tilburg te combineren met familie, vrienden, school, werk en voetbal. Aan de andere kant kan ik ook wel weer genieten van een drukke agenda, zo is er altijd wel iets te doen.

Ondanks dat ik door het jaar heen weinig tijd besteed aan mijn studie, zorg ik dat ik tijdens de tentamenweken veel tijd vrij houd om te studeren en de studiepuntjes binnen te halen. Ik vind het vooral ook belangrijk dat ik, nu het nog kan, lekker veel feestjes mee kan pakken.

Waarom heb je gekozen voor Fonky als baan in je studententijd?

Ik werd tijdens de introductieweken aangesproken door de Recruiter van Tilburg. Het klonk meteen interessant maar omdat ik nog in Nijmegen woonde ben ik er niet meteen op in gegaan. Toen ik op kamers ging kwam ik erachter dat Fonky bij mij in de straat zit. Toen ben ik even binnengelopen en vanaf dat moment was ik gelijk overtuigd. De flexibiliteit die de baan biedt past perfect bij mijn leven. Doordat ik vanuit Nijmegen en Tilburg kan werken hoef in niet speciaal voor werk te reizen. Daarnaast zijn de verdiensten natuurlijk ook erg lekker.

Hoe zou je de sfeer in Fonky Tilburg beschrijven?

In Tilburg hebben we nog een erg kleine poule, dit heeft zijn voor- en nadelen. Het zou natuurlijk leuk zijn als wij de aankomende tijd een hoop nieuwe mensen krijgen maar anderzijds kennen we elkaar nu super goed en hebben we een goede band opgebouwd. Met alle studenten en opa Diederik (Vestigingsmanager) hangt er altijd een gezellige sfeer.

Hoe zou je de Tilburgse Fonkianen omschrijven?

In onze kleine poule is iedereen heel verschillend maar dat maakt het juist ook erg leuk. Iedereen staat op zijn eigen manier vol overtuiging zijn/haar werk te doen. Als we op shift gaan begint de strijd en is iedereen tot het einde gedreven om de beste score neer te zetten.

Wat voegt Fonky toe aan je studententijd in Tilburg?

Fonky speelt een grote rol in mijn studententijd. Het zorgt natuurlijk voor genoeg geld om alle leuke dingen te doen, daarnaast kan ik door de flexibiliteit die het werk biedt altijd wel een gaatje vinden om mij in te plannen. Ook sluit werken in de sales goed aan bij mijn studie. In elk bedrijf speelt sales natuurlijk een grote rol. Tot slot is de gezelligheid met alle collega’s erg leuk.

Raad je Fonky Tilburg aan bij aankomende studenten?

Ja waar wachten jullie nog op? Een bijbaan waarbij geen dag hetzelfde is, je goed verdient, veel flexibiliteit hebt en tot slot met allemaal gezellige studenten werkt. Als je student bent in Tilburg zou ik zeker een keer een kijkje bij Fonky komen nemen!

Ben jij ook op zoek naar een bijbaan om jouw studentenleven te bekostigen? Solliciteer dan nu naar de bijbaan Sales Agent en start met bovengemiddeld verdienen! Bovendien maak je tijdens de introweken kans op een bonus van € 1000 voor jouw studentenleven!