Studententijd in Eindhoven

Joep: “Voor studenten die niet willen stressen om hun geld en de tijd van hun leven willen hebben raad ik Fonky Eindhoven zeker aan!.

Hoe beleven Fonkianen hun studententijd? Tijdens de introductieweken van het nieuwe studiejaar zoeken we dit uit in de serie “Fonky in mijn studententijd”. We spreken Fonkianen uit verschillende studentensteden. Hieronder het verhaal van Joep over zijn studententijd in Eindhoven.

Hoe ervaar je je studententijd in Eindhoven?

Mijn studententijd in Eindhoven ervaar ik als de tijd van mijn leven. Ik geniet enorm van de leuke dingen die ik kan doen en mijn vrijheid als student. Ik wil graag het maximale uit mijn studententijd halen op gebied van studie en plezier, iets waar Fonky tot nu toe ook zeker aan heeft bijgedragen.

 Welke zaken zijn belangrijk voor jou als student?

Voor mij is vrije tijd heel belangrijk. Ik wil naast mijn studie altijd genoeg tijd hebben om te doen waar ik zin in heb, of dat nu een terrasje pakken is, of een weekje weg gaan.

Waarom heb je gekozen voor Fonky als baan in je studententijd?

Ik ben hier terechtgekomen via een vriend van mij die bij Fonky Nijmegen werkte. Hij vertelde mij over Fonky en ik was al snel verkocht. Ik had al vaker wat gehoord over sales bureaus en het leek me altijd al iets voor mij. De combinatie van flexibel werken en veel geld verdienen sprak mij enorm aan en dat is dan ook de grootste reden dat ik voor Fonky heb gekozen. Echter merkte ik al snel dat Fonky nog veel meer te bieden had zoals gezelligheid, de kans om te leren, door te groeien en enorm veel leuke feestjes en borrels. Dit totaalpakket heeft ervoor gezorgd dat ik tot op de dag van vandaag een tevreden Fonkiaan ben.

Hoe zou je de sfeer in Fonky Eindhoven beschrijven?

Het is een grote gezellige boel! De Brabantse gezelligheid zit er in ieder geval goed in tijdens, maar ook zeker buiten de borrels. Aangezien de vestiging Eindhoven aan de kleine kant is, kent iedereen elkaar goed en zijn mensen goed bevriend met elkaar, iets wat ik zelf altijd heel fijn vind. Het voelt meer als een vriendengroep dat een aantal collega’s.

Hoe zou je de Eindhoven Fonkianen omschrijven?

De Eindhoven Fonkianen hebben twee kanten. Aan de ene kant zijn het lieve mensen die om elkaar geven. Aan de andere kant is iedereen gebrand om elkaars scores helemaal te slopen en elkaars records van de baan te schrijven. Er hangt een gezonde competitieve sfeer die erg motiverend werkt.

Wat voegt Fonky toe aan je studententijd in Eindhoven?

Ik werk nu ongeveer anderhalf jaar bij Fonky op het project Telegraaf en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo’n goede anderhalf jaar heb gehad. Dankzij Fonky kan ik doen wat ik wil en hoef ik niet meer op mijn geld te letten, wat echt heerlijk is als student. Naast dat, heb ik ook heel veel geleerd op het gebied van mensenkennis, sociale skills, verkopen en een goede mindset hebben. Ook heb ik heel veel nieuwe mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Niet alleen uit Eindhoven maar van alle vestigingen. Ohja en de feestjes zijn echt goud!

Raad je Fonky Eindhoven aan bij aankomende studenten?

Voor studenten die niet willen stressen om hun geld en de tijd van hun leven willen hebben raad ik Fonky zeker aan. Het heeft zoals ik hierboven al vertelde enorm veel positieve dingen bijgedragen aan mijn studentenleven en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hier te mogen werken.

Ben jij ook op zoek naar een bijbaan om jouw studentenleven te bekostigen? Solliciteer dan nu naar de bijbaan Sales Agent en start met bovengemiddeld verdienen! Bovendien maak je tijdens de introweken kans op een bonus van € 1000 voor jouw studentenleven!

Dit interview is met:

Joep Kagenaar