Fonkystories Lisanne

Wat ik tijdens mijn studie leer kan ik ook weer toepassen bij Fonky. Dus één en één is twee.

Lisanne van der Velden

Interview: Lisanne van der Velden

Vertel eens wie je bent en waar je vandaan komt.
Ik ben Lisanne en woon nu al 2,5 jaar in Utrecht, maar ik kom oorspronkelijk uit Loosdrecht hier vlakbij. Ik studeer op dit moment de master Persuasive Communication aan de UVA. Hiervoor heb ik de bachelor Communicatiewetenschappen en de bachelor Media Informatie en Communicatie gedaan en sinds begin juli ben ik werkzaam binnen het Marketing & Communicatie team van Fonky. Hier ben ik vooral bezig met het bedenken van nieuwe ideeën voor (online) campagnes, social media en het mede-organiseren van events.

Bijzonder! Je kunt wel stellen dat werken bij Fonky wel meer is dan simpelweg een bijbaan in de sales. Je kunt je werkzaamheden dus heel goed combineren met je studie?
Ja, sowieso. Dat is ook leuk, want wat ik tijdens mijn studie leer kan ik ook weer toepassen bij Fonky. Dus één en één is twee.

Wat ik heel erg merk is dat iedereen erg ambitieus is. Iedereen is bereid om hard te werken en dat doen we samen.

Lisanne van der Velden

Hoe ervaar je dan die salescultuur bij Fonky ondanks dat je geen sales bijbaan hebt?
Wat ik heel erg merk is dat iedereen erg ambitieus is. Iedereen is bereid om hard te werken en dat doen we samen. Je merkt de salescultuur goed wanneer de wervers zelf op kantoor zijn. Dat is mooi om te zien. Dat zijn het type mensen die zo hoog mogelijk willen scoren en onderling de strijd met elkaar aan willen gaan.

Top! Wat voor werksfeer hangt er bij Fonky?
De werksfeer van Fonky is super relax. De communicatie is open, er is veel gezelligheid, je kunt zeggen wat je wil en er is ruimte voor eigen inspraak en ideeën. Het fijne is dat je echt jezelf kunt zijn. Je hebt ook het gevoel dat je met vrienden aan het werk bent. Ja, er hangt een hele fijne werksfeer!

Heb je dan ook het gevoel dat je deel uitmaakt van een #FonkyFamily?
Ja, ik werd al meteen vanaf het begin opgenomen in het team. Iedereen komt gedag zeggen of een praatje maken. Ik zit er enorm op mijn plek.

Ik ga ook nooit met tegenzin naar het werk. Ik denk dat dat heel erg belangrijk is.

Lisanne van der Velden

Wat is dan tot nu toe je leukste herinnering bij Fonky?
Mijn leukste herinnering van Fonky is de vrijdagmiddagborrel. Binnen Fonky is er een open cultuur is, maar tijdens die borrels leer je iedereen natuurlijk beter kennen en komt er meer gezelligheid naar boven. Dan zie je ook echt dat Fonky naast werken ook echt om plezier gaat. Het is niet alleen keihard stampen, maar er is ook ruimte voor een drankje met collega’s.

Naast studeren en werken, waar besteed jij graag je welverdiende Fonky loon aan uit?
Mijn welverdiende Fonky loon gaat vooral uit naar etentjes. Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan of gezellig een drankje te doen met vriendinnen. Ook zit ik graag lekker in het zonnetje, als het mooi weer is natuurlijk en feestjes. Ik vind dat het leukste om te doen.

Als jij Fonky zou aanraden aan vrienden wat zou je dan zeggen?
Wanneer ik op een feestje of festival ben en ik spreek een jongen of meisje die redelijk in de Fonky doelgroep past, dan zeg ik altijd van “Goh, ben je nog opzoek naar een leuke bijbaan waar je veel geld kan verdienen?”. Ik zeg altijd dat de collega’s chill zijn en dat het gezellig is op de werkvloer. Ik ga ook nooit met tegenzin naar het werk. Ik denk dat dat heel erg belangrijk is. Ik hoor ook vaak van vriendinnen “Bah, ik moet weer de hele dag werken.” en dan zeg ik dat ze gewoon bij Fonky moeten komen werken.