De Fonky Faculty geeft TED Talk Workshops

De Fonky Faculty geeft TED Talk Workshops

Het opleidingsinstituut van Fonky, de Fonky Faculty, geeft wekelijks trainingen en workshops over relevante onderwerpen. Zo zijn er nu ook TED Talk Workshops gegeven met als doel om de technieken die in deze ‘talks’ worden gebruikt over te brengen aan onze trainees.
 
De technieken hebben als focus het optimaliseren van de kennistransfer en/of de informatieoverdracht in een pitch. Naast het uiteenzetten hiervan maken wij een koppeling tussen de TED Talks en onze fieldmarketing werkzaamheden. We willen de trainees meegeven dat er zéér bruikbare elementen in goed ontwikkelde TED Talks zitten die bijdragen aan betere resultaten tijdens hun werkshifts voor Fonky. 

De concrete opdracht is het schrijven van een TED Talk om nieuwe studenten te werven voor een bijbaan bij Fonky. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder staat een selectie van drie TED Talks die zijn geschreven door medewerkers uit Groningen en Leiden.

Sophie de Haan (Fonky Groningen)

“Na de corona tijd zin om weer aan de slag te gaan, creatief bezig te zijn én leuke mensen om je heen te hebben? Fantastisch dat ik jou tegenkom, want hier ben je aan het goede adres! Bij Fonky krijg je namelijk de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en plezier te hebben in je werk. Volgens mij is er niemand die deze kans wil missen, toch? Ga aan de slag als Sales Agent om sales- en promotiewerk te doen voor de grootste en bekendste A-merken van Nederland. Naast dat het goed te combineren is met je studie en het een uitdagende baan is, staan er ook nog tientallen borrels, gala’s en feesten op je

wachten! Elke student krijgt te maken met geld tekort aan het einde van de maand of heeft niks meer op de rekening voor de boodschappen. Wil je hier verandering in brengen? Als Sales Agent van Fonky verdien je bovengemiddeld en bepaal je zelf wanneer je werkt zodat je ook nog tijd overhoudt om het geld uit te geven. Dus weer zin om bezig te zijn, plezier te hebben tijdens werkuren en hier ook nog dik betaald voor krijgen? Solliciteer dan via de site en kom op kennismakingsgesprek!”

Tessa Segaar (Fonky Leiden)

“Heee heb je je al aangemeld bij Fonky? Huh, ken je dat niet? Iedereen aan wie ik het hiervoor vroeg wel! Het is een salesbureau dat nog niet zo lang in Leiden zit, maar omdat het zo ontzettend goed betaald, er heel veel borrels worden gegeven en er alleen maar studenten werken is het erg bekend in Leiden. Heb je al een bijbaantje?

Aah bij de supermarkt. Hoeveel verdien je daar als ik vragen mag? 200 euro per maand, aah okee ja dat verdien je bij ons op één dag! En het leukste is; je hebt niet eens het gevoel dat je aan het werk bent. Je bent de hele dag met mensen aan het kletsen en sluit de dag af met biertjes en gezelligheid. Eigenlijk een soort studentenvereniging, maar je verdient er ook nog is bakken met geld mee. Dus als je niet bij ons zou komen werken loop je dus heel wat feesten, biertjes, goede vrienden én heel veel geld mis!!! Maar gelukkig kan je mij gewoon je nummer geven en dan regel ik alles voor je.“

Colin Broer (Fonky Groningen)

“Wat nou, als ik jullie kon vertellen dat één van jullie misschien wel het gelukkige nieuwe familielid van de enige echte Fonky Family kan zijn. Dan vragen jullie je natuurlijk af wat een Fonky Family nou precies inhoudt. Dat houdt niks anders in dan werken voor en met de allerleukste collega’s voor uitdagende grote klanten binnen heel Nederland, wat beloond wordt met een dik salaris, waarbij jij bepaald hoeveel je verdient en de ‘sky the limit’ is. Naast dat je natuurlijk bakken met geld kunt verdienen zijn de talloze borrels, feesten en uitjes natuurlijk ook onderdeel binnen de Fonky Family. Als ik naar jullie kijk zie ik een paar gedreven verkopers die graag aan de slag willen, helaas kan niet iedereen toetreden tot ons fantastische bedrijf. Maar denk jij dat jij het in je hebt om succesvol te zijn binnen Fonky? Dan zie ik je graag terug bij een leuke kennismaking!”

Over de Fonky Faculty

Bij Fonky staat ontwikkeling voorop! Medewerkers worden dagelijks opgeleid en getraind om zichzelf te ontwikkelen, zowel in de sales als op persoonlijk vlak. Zo is de Fonky Faculty ontstaan. De Fonky Faculty is het orgaan van Fonky dat verantwoordelijk is voor de interne opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Het doel is om middels het ontwikkelen van training, workshops en volledige leertrajecten de interne kennis, kunde en motivatie consistent te optimaliseren.  

Ben jij na het lezen van deze TED Talks enthousiast geworden en wil jij ook onderdeel zijn van Fonky en jezelf ontwikkelen in de Fonky Faculty? Solliciteer naar een bijbaan als Sales Agent. 

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!