De dikste prijzen vlogen eruit tijdens de Winter Salesgame uitreiking

Het was weer één en al gezelligheid tijdens de prijsuitreiking van de Winter Salesgame. De grootste Fonky strijders kwamen bij elkaar om hun bizarre prestaties te bekronen met een mooie prijs. De Winter Salesgame werkt met punten. Hoe meer sales je maakt, hoe hoger je puntentelling. Het haalde een soort van oermens tevoorschijn in deze Fonkianen en er kwamen scores voorbij die de oude garde van Fonky nog nooit heeft gezien! En daar waren de prijzen ook naar; het ging van televisies tot PlayStation 5’s en cadeaubonnen van maar liefst €1000,-! Allemaal zeer verdiend. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

De avond begon uiteraard op zijn Fonky’s met een klein glaasje champagne, alle prestaties moesten toch echt even goed gevierd worden. Erol en Philip gingen iedereen af om hun trots – en toch ook een kleine verbazing af en toe 😉 – uit te spreken. De winnaars’ vestigingsmanager en regiomanager kwam daarna naar voren om hun strijders even écht in het zonlicht te zetten. We lichten graag een aantal winnaars uit:

Bloem en Aaron

Onze strijders Bloem en Aaron hadden van te voren al een heel plan waarom zij gingen strijden voor deze mooie prijzen. Zij gaan namelijk samenwonen! Ze wisten precies hoeveel punten ze nodig hadden voor deze ongelooflijke cadeaubonnen van €1000,- (!) per stuk. Zo heeft één van de twee zelfs punten laten liggen. Dus ondanks ze een groter cadeau konden kiezen, kozen ze voor de cadeaubon. Ook dat is een mooie eigenschap; blij zijn met iets kleiners. Alhoewel, twee keer €1000,- is natuurlijk niet zo’n heel klein bedrag ;). Heel veel plezier in jullie nieuwe huisje samen, Bloem en Aaron!

Rijk gaat rijkelijk op vakantie

Degene met de allermeeste punten was onze strijder Rijk! Met zijn 41 punten veroverde hij een reischeque van €2000,-. Ongelooflijke prestatie. Hij vertelde dat hij zijn vriendin tijdens de Winter Salesgame he-le-maal aan de kant had gezet. ‘’Ik zei, schat, ik zie je ongeveer 5 weken niet.’’ Aldus Rijk. Hij maakt het wel weer ongekend goed, ze gaan namelijk een hele dikke reis maken naar Thailand. Nu wel met vriendin, toch Rijk? 😉 We wensen je een hele goede reis, het is je helemaal gegund!

Ralph en zijn taart

Ook onze Ralph viel in de prijzen. Hij won met zijn 28 punten een gloednieuwe iPhone 13, maar daar hield het nog niet op. Onderling had hij namelijk met Erol afgesproken dat als hij een bepaalde score haalde, hij een taart mocht werpen in het gezicht van Erol. ‘’Hij had het nog nooit gehaald, dus die weddenschap durfde ik wel aan’’ vertelde Erol. Dat ging even anders dan dat hij hoopte. Ralph haalde het namelijk tot verbazing wél! En belofte maakt schuld. Erol stond zijn mannetje en ontving de taart met open armen. Dat heel het kantoor daarna onder de taart zat, maakte verder niet uit. Wat een geslaagde avond. Tot de volgende keer!

Wil jij nou alle foto’s zien?

Check ze hier!

Meer Fonky Stories lezen?