Sales Agent Challenge van start via de Fonky Faculty

Sales Agent Challenge van start via de Fonky Faculty

Tijdens het inwerktraject bij Fonky ontvang je vanuit onze Fonky Faculty de nodige kennis en kunde over salestechnieken via verschillende trainingen. Je doet daarnaast praktijkervaring op door op pad te gaan met ervaren Sales Agents, Coaches en Professionals. Vol trots voegt de Fonky Faculty nu de ‘Sales Agent Challenge’ toe aan deze beginfase van de ultieme studentenbaan bij Fonky. Deze challenge gaat direct na het inwerktraject van start.

Tijdens de challenge pas jij alles wat je hebt geleerd toe om echt onderdeel te worden van de Fonky Family! Het doel is om met je opgedane kennis in het begin van je sales carrière goed uit de startblokken te schieten. De challenge houdt namelijk in dat je in korte tijd intensief aan de slag gaat om jezelf als Sales Agent een boost te geven. Wij creëren hiervoor de ideale omstandigheden zodat jij gelijk al een geweldige prestatie neerzet.

Dani van de vestiging Eindhoven en Kim van de vestiging Rotterdam hebben de Sales Agent Challenge behaald. Wij vragen deze twee Fonkianen die in een recordsnelheid hun challenge hebben afgerond hoe ze dit hebben ervaren.

Hoe heb je de Sales Agent Challenge ervaren?

Dani: “Ik heb mijn challenge positief ervaren. Een van de onderdelen had te maken met een hoge werkfrequentie. Twee weken lang stond ik minstens twee dagen in de week op straat. Dit was heel leerzaam. Je kwam op deze manier heel snel in het werkritme en ontwikkelt heel snel.”

Kim: “Leuk! Vanaf het begin werd ik betrokken bij de groep, waardoor ik heel snel op mijn gemak was. Ik ben heel goed begeleid door mijn collega’s die mij trainden. Zij gaven mij veel tips, waardoor het steeds beter ging.”

Wat was de grootste uitdaging van de Sales Agent Challenge?

Dani: “Voor mij was de grootste uitdaging om een bovengemiddelde score neer te zetten voor mijn project. Echter doordat ik vaker kon werken tijdens mijn vakantie ging het steeds beter met mijn verkoopgesprekken en heb ik mijn target uiteindelijk gehaald.”.

Kim: “De grootste uitdaging vond ik de eerste keer zelfstandig aan de deur staan. Mijn collega’s lieten mij al vrij snel zelfstandig langs de deuren gaan. Ze zeiden dat ik vertrouwen in mijzelf moest hebben. Dit was heel spannend, maar ik heb hier ook het meeste van geleerd.”

Wat heeft jou het meest geholpen tijdens de Sales Agent Challenge?

Dani: “Mijn collega’s hebben mij het meest geholpen met het behalen van de challenge. Zij waren erg behulpzaam en hebben mij veel tips gegeven over hoe ik mijn verkoopgesprekken kon verbeteren.”. 

Kim: “Wat mij het meest heeft geholpen zijn de tips van mijn collega’s die zij mij de gehele dag door gaven. Mijn pitch ging heel erg goed, maar ik vond het soms lastig om de juiste argumenten te benoemen. Naarmate ik steeds meer ervaring opdeed tijdens de shift ging het steeds beter en natuurlijker.”

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze Fonky Story? Solliciteer direct naar de vacature als Sales Agent en start ook de Sales Agent Challenge!

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!