Steun als Sales Agent voor de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij honderden organisaties!

Bij Fonky werk je als Sales Agent voor verschillende opdrachtgevers, zoals de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. Zij hebben een gigantische maatschappelijke impact. Zo steunt de Nationale Postcode Loterij 146(!) goede doelen. Bewust of onbewust draag jij hier als Sales Agent aan bij. De VriendenLoterij steunt niet alleen organisaties die zich inzetten voor het welzijn van mensen en voor sport, maar richt zich ook op organisaties die waken over onze rijke cultuur. Denk aan musea, monumenten en theaters.

Zoals gezegd ga jij dus als Sales Agent op pad in naam van de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij voor een hele hoop goede doelen. Go you! Dat is zeker iets om trots op te zijn. Met jouw aandeel gaan er namelijk miljoenen euro’s naar organisaties die het écht nodig hebben. Zoals; Amnesty International, Rijksmuseum, Dierenbescherming, KiKa, Stichting ALS Nederland, jeugdopleidingen van profclubs en nog véél meer. Dankzij de 4 miljoen huishoudens die al trouw meedoen aan de loterijen, kunnen de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij jaarlijks circa 500 miljoen euro aan goede doelen schenken. 

“Nooit eerder zag ik zoiets als de Postcode Loterij. Het laat je met elkaar deelnemen en tegelijkertijd goed doen.”

– George Clooney –

Dus, wil jij ook namens deze organisaties op pad en een bijdrage leveren aan al deze initiatieven? Start dan nú bij Fonky. En oh ja, daarnaast bestaan de ambassadeurs van de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij onder andere uit George Clooney, Roger Federer en Rafael Nadal. Zie jij jezelf al in dit rijtje staan? Toch iets om op je volgende verjaardagsfeest over op te scheppen ;).

Solliciteer daarom nu als Sales Agent bij een vestiging bij jou in de buurt en ga aan de slag voor de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij. Je scoort dan ook gelijk een VIP-KAART waarmee je tot 50% korting krijgt bij theaters, bioscopen, dierenparken en kastelen in heel Nederland. Bovendien kun je ook nog eens 135 musea gratis bezoeken én krijg je de kans om exclusieve evenementen te bezoeken.