Toffe dingen die onze Fonkianen doen met hun Fonky geld

Meer dan collega’s; dat is waar wij bij Fonky voor gaan. We noemen onszelf onderling niet voor niets de Fonky Family. Binnen en buiten werk om trekken veel Fonkianen met elkaar op. Zo bouw je een hechte vriendengroep, die óók nog eens lekker kunnen samenwerken. Win-win. In alle Fonky jaren zijn er al veel toffe dingen gebeurd. We lichten de tofste ervaringen graag nog een keer voor je uit. 

Weet jij nog niet zeker of jouw volgende (bij)baan bij Fonky wordt? Check de beelden van onze toffe trips en ervaringen dan op onze Instagram @Fonkynl en dan zien wij je tijdens je kennismaking :).

Fonkyvals

Zo kunnen ze festivals tegenwoordig beter noemen, want wat staan er groepen Fonkianen tussen. Wherever you go, go with your Fonkianen. En dat geldt ook voor de ziekste festivals en feesten. De kaartjes mogen misschien (immens) duur worden voor een dag feesten op zand, maar dat maakt voor ons niet uit. Bovengemiddeld verdienen betekent bovengemiddeld feesten!

Festival planning

Festivalseizoen komt er weer aan en wij zijn er meer dan klaar voor! Lowlands, Pinkpop, Rotterdam Rave of Awakenings; er zit voor iedereen wat tussen. Ga jij nou naar een festival met Fonky merch of met je lievelings Fonkianen? Deel het op je Instagram en tag ons! Wie weet zie je jezelf binnenkort shinen op onze socials.

Van borrelen tot ontbijt

Ook in de ‘gewone’ weekenden zonder festivals delen Fonkianen veel uren met elkaar. Een drankje doen op het terras, (huis)feestjes tot in de vroege morgen of een borrel na een lange shift. Collega’s worden hierdoor echt vrienden.

Viva la vacance

Ik ga op vakantie en ik neem mee? Natuurlijk; Fonky merch! De mooie plaatjes met onze slippers, badjassen en hoedjes stralen op onze socials. En ja, je ziet het goed, zelfs in het buitenland gaan Fonkianen hand in hand. Een aantal Fonkianen gingen namelijk zelfs naar één van onze agents in Mallorca! De wereld over vliegen voor elkaar; alles kan bij Fonky. Ook zijn we niet vies van een ski-tripje hier en daar. Skiën te duur? Nee joh. Jij bent de koning van de après-ski. Geen rondje op jou is te duur. Viva la Fonky Vacance!

Wil jij ook geld stacken én nieuwe mensen leren kennen?

Kom bij de Fonky Family! We hebben de ultieme studentenbaan waar je bovengemiddeld verdient, wekelijks kunt borrelen na je shift en de leukste mensen leert kennen. Wie weet spendeer jij je zomer in Mallorca met Fonkianen! Check het hier.