Fonky Utrecht in Mallorca: “Ik wil alleen maar alles!”

Holy shit. Onze Fonkianen durven écht alles, als er maar niet binnen de lijntjes wordt gekleurd. En dat blijkt maar weer!? Lieke Philipsen uit Utrecht vertelt aan ons hoe zij als propper in Mallorca veel aan haar #FonkyFamily heeft…

“Als propper in Mallorca heb ik super veel aan mijn werk bij Fonky”

Lieke werkt nu een jaar bij Fonky. De charmante Sales Agent van Fonky Utrecht werd door een vriend uit Groningen gelijk het Utrechtse studentenleven in gesleurd tijdens een Fonky borrel. “Ik merkte dat hij in een hele korte tijd veel mensen had leren kennen en ook veel leerde tijdens het werken. Ik vond dat super leuk en dacht: “Dit wil ik ook!”.

Lieke, Serra en Nina

Jij doet wel heel veel! Wat spook jij daar allemaal uit? 

“Haha! Ik werk deze zomer twee maanden in Mallorca. Drie vrienden van Fonky Utrecht zijn mij komen opzoeken. Serra, Floris en Nina zijn een paar dagen komen feesten. Dit was echt heel leuk! Ik heb hen alle drie pas dit jaar leren kennen”, vertelt Lieke. 

“Maar als propper heb ik super veel aan mijn werk bij Fonky. Ik heb het afgelopen jaar geleerd altijd positief te blijven als je mensen moet benaderen. Dit doe ik als propper zijnde ook. Ik heb vooral geleerd om naar iemand te luisteren. Bijvoorbeeld als iemand verteld wat voor studie hij of zij doet, dan onthoud ik dat en gebruik ik dit later in het gesprek. Zo verkoop je iets wat in de smaak valt, of dit nou een abonnement is of een leuk feestje op vakantie!”

Lieke en Floris

Het klinkt allemaal veel te nice, kom je nog wel terug?!

“Ja, tuurlijk! Gelukkig is Fonky super flexibel en kon ik makkelijk twee maanden weg. Ik heb dit jaar ook 3 maanden stage gelopen waarbij ik ook mijn werk even mocht pauzeren. Dat is super chill. Als je het wil, dan kan bijna alles! Hierna wil ik natuurlijk terugkomen om weer lekker te knallen als Sales Agent! En natuurlijk om te studeren, haha!”


Ben jij nu ook helemaal hyped? Wil jij ook alleen maar alles tijdens je studententijd? Solliciteer dan hier voor de ultieme studentenbaan bij Fonky!