De FNKY trui zie je steeds vaker in het straatbeeld

De FNKY trui zie je steeds vaker in het straatbeeld

“Fonkianen”, zoals de werknemers van Fonky ook wel worden genoemd, zijn trotse mensen. Zij vertellen graag aan vrienden over de gezellige tijd die zij hebben tijdens een shift , een van de Fonky feesten en de aansluitende borrel op de vestiging. Om deze trotsheid meer body te geven is er de FNKY trui ontwikkeld speciaal voor iedereen van Fonky.

Op de acht vestigingen van Fonky paraderen de medewerkers vol trots rond in de FNKY trui. Daarnaast zie je het kledingstuk ook regelmatig voorbij komen in de sportschool, de bibliotheek of op een festival. Ook tijdens tripjes naar het buitenland is de trui onmisbaar.

Voor en door Fonky

Creatieve medewerkers van Fonky met een fashion/design achtergrond zijn verantwoordelijk voor het concept van de trui waarop is gekozen om Fonky zonder ‘O’ te schrijven: FNKY. De nieuwe trui moest “catchy” zijn, een ontwerp dat goed aansluit bij de identiteit van de doelgroep: jong, strak, herkenbaar en wearable. Na wat inspiratie op te hebben gedaan bij trendy fashion merken en na interviews met medewerkers gingen ze aan de slag. 

Medewerkers kozen uit een aantal designs voor deze nieuwe FNKY trui. In acht verschillende kleuren is het eerste pareltje uit de kledinglijn van Fonky verkrijgbaar. Wil jij ook zo’n fantastische exemplaar? De trui is alleen voor medewerkers, solliciteer dus snel naar een bijbaan als Sales Agent!

Wil jij Fonky beter leren kennen? Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!