Tussenjaar

Heb je een tussenjaar of ben je van plan om er een te nemen? Of je nou student bent of niet, dan ben je bij Fonky aan het juiste adres! Tijdens je tussenjaar wil je natuurlijk lekker verdienen, maar ook een leuke bijbaan om je uurtjes mee te vullen.

Flexibel werken

Bij Fonky kan je wekelijks je eigen werkdagen bepalen en ontvang je naast een dagvergoeding aantrekkelijke bonussen op basis van je eigen (en team) prestaties en werkdagen. De verdiensten liggen boven het gemiddelde, wat betekent dat je zomaar meer dan €100 euro per dag kan verdienen.

Horizon verbreden

Werken bij Fonky geeft je daarnaast de mogelijkheid om je horizon te verbreden of alvast ervaring op te doen in het vakgebied dat je aanspreekt. Kortom, sparen wordt leuk en gaat snel.

Doorgroeien

Fonky is niet alleen een geschikte plek voor een bijbaan, het is daarnaast ook een opleidingsinstituut. Ben jij ambitieus dan kun je via de Fonky Faculty doorgroeien van Sales Agent naar Sales Coach en Sales Professional. Voor de echte doorzetters is er misschien wel een plekje bestemd op kantoor. Kun je niet wachten? Solliciteer dan meteen op één van de openstaande (hoofd)kantoorfuncties via deze link.

Geïnteresseerd?

Dus wil jij een jaartje werkervaring op doen, wil je sparen voor die wereldreis waar je altijd al van hebt gedroomd of heb je na je vmbo, havo of vwo behoefte aan een tussenjaar? Solliciteer dan meteen naar een bijbaan bij Fonky, want dan is een baan als Sales Agent de perfecte baan om jouw tussenjaar te overbruggen!

Lees meer