Het jaar van je leven

Ben jij klaar om van jouw tussenjaar een succes te maken? Solliciteer dan als Sales Agent bij Fonky.

Gestopt met je studie? Piek tijdens je tussenjaar!

Heb je een tussenjaar of ben je van plan om er een te nemen? Dan ben je bij Fonky aan het juiste adres! Een tussenjaar nemen is niet altijd een slecht idee, wat je ouders ook zeggen. Het ligt er maar net aan hoe je het aanpakt. Sta je een jaar stil of ga je er volledig voor? Volg jij het stereotype ‘tussenjaarstudent’ die alleen maar op de bank ligt? Nee, natuurlijk niet! Het enige waar jij aan denkt dit jaar is vlammen.

Money, money, money

Lekker uiteten, naar de dikste feesten en wie weet op zoek naar een plekje uit huis. Over de huur denk jij niet eens na als je bij Fonky aan de slag gaat, dat kan je toch wel betalen. Koken? Doe jij niet aan. Jouw eten wordt bezorgd. Bij Fonky ontvang je naast een dagvergoeding aantrekkelijke bonussen. De verdiensten liggen boven het gemiddelde, wat betekent dat je zomaar meer dan €200 euro per dag kan verdienen. Onmogelijk? Bij Fonky niet. Hier ben jij de baas over de grootte van je portemonnee en flaneer je op de dikste feesten.

Solliciteer als Sales Agent!

Dus start in jouw tussenjaar bij Fonky als Sales Agent en je werkt wanneer jij wil. Pak jij elke dag een shift? Dan cash jij aan het eind van de maand als een baas. Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of op Schiphol. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen. Zo wordt jouw tussenjaar een tijd om nooit meer te vergeten.

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Waarom Fonky?

  • Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen
  • Bovengemiddeld verdienen
  • Borrels, gala’s, festivals en seminars voor en door Fonkianen
  • Bonussen voor het aandragen van nieuwe medewerkers (bijvoorbeeld je vrienden en medestudenten)
  • Werklocaties: o.a. Schiphol, Rijksmuseum, Huishoudbeurs, Groningermuseum, Ouwehands en meer dan 50 andere!

Dé Fonky Stories die er toe doen

Check hier of werken bij Fonky écht zo leuk is als wij zeggen.