Vakantiewerk

Ben jij op zoek naar de ultieme studentenbaan in de vakantieperiode? Tijdens de vakanties heb je veel vrije tijd. Het perfecte moment om veel geld te verdienen! Het perfecte moment voor vakantiewerk. Bij Fonky kun jij zowel in de zomervakantie en kerstvakantie als tijdens de mei- en krokusvakantie werken.

Waarom vakantiewerk bij Fonky?

Heb je een studieschuld opgebouwd die je wil afbetalen? Wil je stoppen met je lening of vaker kunnen stappen? Ben jij op zoek naar een grotere kamer of ben je aan het sparen voor die toffe wereldreis? Bij Fonky vind je vakantiewerk voor studenten waar je niet alleen bovengemiddeld verdient, maar ook nog eens leuke feestjes en maandelijkse payday borrels hebt. De perfect zomerbaan dus!

Zoveel werken als jij wilt

Tijdens je vakantie wil je zoveel mogelijk werken maar tegelijkertijd ook feesten en met vrienden chillen. Met vakantiewerk bij Fonky bepaal jij zelf hoeveel je werkt en verdient. Of je nu 3 keer of 6 keer in de week wil werken. Jij bepaalt het helemaal zelf. En gemiddeld verdien je €100 per werkdag.

Het prettige is dat je afhankelijk van je project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Het is immers niet voor niets een studentenbaan. Echter verwachten wij dat je minimaal één keer in de week kan werken.

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de workshop te horen.

Bij Fonky verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Des te meer je verkoopt en/of nieuwe medewerkers aandraagt, des te meer je verdient. Fonky keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen!

Fonky Stories over vakantiewerk

Lees meer