FONKY FEST: Hét festival van het jaar!

Op 19 juni 2022 kleurt Bernie’s Beachclub in Zandvoort Fonkiaans blauw tijdens de eerste editie van het Fonky Fest!

Samen met iedereen die bij Fonky werkt trappen we de zomer af met deze onvergetelijke party. Met het thema ‘Fiesta en la Playa’ dansen we op summer vibes met onze blote voeten in het zand, koelen we af in het zwembad, proosten we tijdens de zonsondergang en genieten we van drinks & bites. Vamos!

Maak je geen zorgen over het vervoer. Vanuit alle Fonky vestigingen in het land vertrekken we met bussen naar Zandvoort. Ook na afloop staat de bus weer klaar om iedereen terug te brengen.

Informatie

  • Fonky Fest 2022 – Fiesta en la Playa
  • Zondag 19 juni 16:00 – 23:00
  • Bernie’s Beachclub
  • Vergeet je zwemkleding niet

Werk je nog niet bij Fonky maar wil je wel graag naar het Fonky Fest? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop, rock de kennismaking, start jouw eerste werkdag en wie weet zien we je daar!

Timetable

Wie gaan er allemaal draaien? Dat wordt snel bekend gemaakt!

FAQ

Het mooiste festival van het jaar, georganiseerd door het fijnste fieldmarketingbureau van het land: Fonky. 

Op zondag 19 juni bij Bernie’s Beachclub (Zandvoort).

Van 16.00 uur tot 23.00 uur. We vertrekken met bussen vanuit de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ook rijden deze bussen na afloop weer terug.

Je kunt alleen naar het Fonky Fest wanneer je bij Fonky werkt. Elke medewerker van Fonky ontvangt een officiële uitnodiging. Vergeet niet om jouw Vestigingsmanager te laten weten dat je meegaat. Werk je nog niet bij Fonky? Ga solliciteren dan! 

Een ticket kost €15,-. Dit bedrag wordt achteraf ingehouden op je salaris. In ruil hiervoor kun je wel onbeperkt genieten van drankjes.

Er komen kluisjes of er is een garderobe, maar je kunt sowieso je spullen kosteloos en veilig opbergen.

Kom in je festival outfit en vergeet je zwemkleding niet!

Vinden we alleen maar leuk. Vergeet ons niet te taggen @fonkynl als je jouw soepele picca’s op Insta knalt. We hebben een mooie fashioncheque t.w.v. €50,- in petto voor de dikste foto op de socials. Uploaden dus!

Natuurlijk!

Bij lekker weer zal de party op het buitenterrein plaatsvinden. Mocht er regen voorspeld zijn, dan zorgen we voor een overdekking.

Jazeker! Er is een zwembad op het terrein inclusief 2 lifeguards.

De huisregels van Fonky gelden uiteraard ook op het Fonky Fest. We willen graag benadrukken dat drugsgebruik of -bezit verboden is tijdens het festival.