Zomerbaan

Wil je nog snel jouw vakantie bij elkaar verdienen? Sparen voor de meubels in je nieuwe studentenkamer? Of relevante werkervaring op doen voordat je studie weer begint? Kies dan voor een zomerbaan bij Fonky! Je bepaalt dan wekelijks je eigen werkdagen en hebt zelf invloed op de hoogte van je salaris. Ideaal dus als je even flink wilt cashen! Naast veel flexibiliteit en hoge verdiensten werk je met gezellige leeftijdsgenoten en heb jij toegang tot de mooiste zomerfeesten en (kortings)acties.

Wat ga je doen?

Met een Sales Agent bijbaan ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals de Hartstichting, KPN, de VriendenLoterij, WNL, verscheidene dagbladen en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of braderieën. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen. Lekker veel buiten in het zonnetje dus!

Solliciteren

Klinkt dit als een mooie tijdsbesteding van jouw zomer? Meld je dan via het formulier aan voor één van onze 9 gezellige Fonky vestigingen! Na aanmelding nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismaking. Klikt het van beide kanten? Dan trainen wij jou en kan je meteen beginnen met jouw zomerbijbaan!

Het prettige is dat je afhankelijk van je project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Het is immers niet voor niets een studentenbaan. Echter verwachten wij dat je minimaal één keer in de week kan werken.

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de workshop te horen.

Bij Fonky verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Des te meer je verkoopt en/of nieuwe medewerkers aandraagt, des te meer je verdient. Fonky keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen!

Fonky Stories

Lees meer