Solliciteren

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Geef hieronder je voorkeur aan en solliciteer voor een zomer bijbaan bij Fonky!

De zomer van je leven bij Fonky!

Kiezen tussen geld en plezier? Waarom niet allebei! De tofste feestjes, buiten werken met vrienden en een dikke portemonnee! Bij Fonky heb je de zomer van je leven!

In het verhitte zomerseizoen hoef jij geen keuzes te maken. Fonky biedt jou de ultieme combinatie van genieten én flink cashen. Terwijl je vrienden misschien vastzitten in suffe baantjes of saaie stages, liggen voor jou de kaarten anders. Bij ons krijg je de kans om de zomer van je leven te beleven én je portemonnee te vullen.

Stel je voor: werken onder de stralende zon, omringd door collega’s die voelen als vrienden, terwijl je ondertussen volop profiteert van alles wat de zomer te bieden heeft. Of je gaat in het hartje van Utrecht of Nijmegen aan de slag in ons Contact Center, de keuze is aan jou! Weg met die eindeloze dagen in een stoffig magazijn; hier bij Fonky draait het om flexibel werk dat past bij jouw leven. We creëren een energieke, sociale omgeving waar je nieuwe vrienden kunt maken terwijl je aan je toekomst werkt.

En dat is nog niet alles. Bij Fonky kun je via het competitieve beloningssysteem dikke bonussen scoren! Zo kun jij alle dingen doen die JIJ wilt deze zomer!

We organiseren alles wat jij verwacht van een té gekke zomer: borrels, feesten en tan-proof werk. Dit alles met voldoende geld op je rekening.


Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Fonky en start de zomer van je leven. Let’s go!

De Zomer van je Leven

Boost je summer tan tijdens werk!

Buiten werken

Vind jouw perfect match via een bijbaan!

Fonky flirts

All-in gaan met je collega’s!

Fonky fun

Hoe ziet jouw werkdag deze zomer eruit?

Zomer bijbaan: Sales Agent
Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of op Schiphol. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

Zomer bijbaan: Contact Center Agent
Als Contact Center Agent bij Fonky ben jij onmisbaar voor de organisatie. Vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht of het Contact Center in Nijmegen ga jij voor zowel Fonky als KPN aan de slag. Dit is een ideale bijbaan waarmee je naast je studie lekker kunt bijverdienen voor minimaal 12 uur flexibel per week. Je werkdagen bepaal je zelf, alleen op zondagen zijn we dicht.

Zomer bijbaan: Promotiemedewerker
Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent! Jij zorgt voor de dikste activaties voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je ook langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel.

Werken aan je tan, geld verdienen en daarna op een vakantie gaan waar je hard voor hebt gewerkt; dat klinkt als muziek in de oren! Toch? Waar wacht je nog op!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Veelgestelde vragen

Nou, denk aan extra cash om al die zomer plannen te financieren, plus een sfeer die net zo chill is als een dagje op het strand. En laten we de legendarische teamuitjes niet vergeten! Bij Fonky gaan we voor werk én fun in de zon!

Flexibiliteit? Dat zit in ons DNA! Of je nou wat extra geld wilt verdienen voor die droomvakantie of omdat je geen enkel festival wilt missen, it’s totally up to you! Bij Fonky heb jij de touwtjes in handen. Kies zelf welke dagen je aan de slag gaat, zodat je zomer onvergetelijk wordt! 🎉☀️

Bij Fonky verdien je gemiddeld tussen de 100 tot 150 euro per dag. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer snel en laat de zomer van je leven maar beginnen!🤑

Fonky Stories