Solliciteren

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Geef hieronder je voorkeur aan en solliciteer voor een zomer bijbaan bij Fonky!

Bakken met geld verdienen? Flaneer deze zomer bij Fonky!

Genieten van het zonnige weer terwijl je geld verdient; klinkt goed toch? Bij Fonky kan het! Met onze zomer bijbaan kun je bakken in de zon én bakken met geld verdienen. Zo kun je deze zomer grenzeloos genieten! Terrassen, dagjes weg, dikke vakanties; geld is voor jou geen issue. Dit wordt de mooiste zomer van jouw leven!

Win een reis naar Lloret!

En wat dacht je van een geheel verzorgde reis voor 2 naar Lloret de Mar?! Inclusief een Summer Rockz pakket met toegang tot de dikste feesten! Deze kan van jou zijn! Je maakt hier namelijk kans op wanneer je tussen 8 mei en 25 juni 2023 solliciteert en uiterlijk 5 juli je eerste werkdag start. Jullie vertrekken dan op donderdag 20 juli 2023 voor 6 nachten naar de Spaanse badplaats en hoeven helemaal nergens aan te denken; een hotel, vlucht én Summer Rockz Pakket staan voor jou en je beste vriend(in) klaar. Dus, je vindt de ultieme studentenbaan én knalt je Fonky carrière misschien wel af met de vakantie van je dromen. Wat wil je nog meer!

Hoe ziet jouw werkdag deze zomer eruit?

Zomer bijbaan: Sales Agent
Als Sales Agent ben je promotor en verkoper voor verschillende opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting en nog vele andere. Zo houden we vette wijkacties en sta je op grote beurzen of op Schiphol. Daarnaast zal je ook in musea en dierenparken merken promoten en verkopen.

Zomer bijbaan: Promotiemedewerker
Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent! Jij zorgt voor de dikste activaties voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je ook langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel.

Werken aan je tan, geld verdienen en daarna op een vakantie gaan waar je hard voor hebt gewerkt; dat klinkt als muziek in de oren! Toch? Waar wacht je nog op!

Let op: om bij Fonky te werken moet je minimaal 17 jaar oud zijn!

Scoor een Fonky Summer Shirt of Crop Top

Bij Fonky verdien je zo veel dat jij deze vakantie grenzeloos kunt gaan genieten. Je flaneert met je collega’s terwijl jij record na record binnen sleept. Vaste werkdagen? Niet voor jou. Jij bepaalt namelijk waar en wanneer je werkt, zodat je daarnaast kunt genieten op het strand. Om daar ook maximaal te flaneren krijg je van ons een exclusief Fonky Summer Shirt of Crop Top wanneer je door het inwerktraject bent.

Fonky Stories

Veelgestelde vragen

Wat zit er in het Summer Rockz pakket

  • 2 tickets Millennium party – Het grootste feest van de Costa Brava (incl. drankjes en vervoer)
  • 2 tickets Pool Party
  • 2 tickets Bootfeest – 3 uur durende tocht langs de kust van Lloret (incl. unlimited food and drinks)
  • 2 tickets White Party (incl. fles drank)
  • 2 tickets Lloret Selected – Exclusief feest in Llorets oudste gevangenis (incl. fles drank)

Het prettige is dat je afhankelijk van het project elke dag kan werken (ma t/m zo) en jij bepaalt welke dag(en) je werkt. Het is immers niet voor niets een zomer bijbaan. Echter verwachten wij dat je minimaal één keer in de week kan werken.

Er zijn verschillende werktijden bij Fonky. De twee meest voorkomende zijn: van 9:00 tot 17:00 en van 14:00 tot 21:00. Afhankelijk van het project waar je op wordt ingedeeld, krijg je de werktijden tijdens de Workshop te horen.

Bij Fonky verdien je naast een vast bedrag ook bonussen. Des te meer je verkoopt en/of nieuwe medewerkers aandraagt, des te meer je verdient. Fonky keert een basisloon uit met aantrekkelijke bonussen!