Het leven van een Recruiter – Sales Recruiter Rima

“Mijn vrije tijd besteed ik vaak bij Fonky, omdat de mensen die er werken het werk zo leuk maken.”.

Hoe is het om Recruiter te zijn en wat houdt deze functie precies in? In de serie “Het leven van een Recruiter” vragen wij verschillende Recruiters van Fonky hoe zij deze baan ervaren. Hieronder het verhaal van Rima, Sales Recruiter bij Fonky Groningen!

Hoe is het om Sales Recruiter in Groningen te zijn?

“Sales Recruiter in Groningen zijn is fantastisch. Per week kan ik mijn eigen uren indelen waardoor het flexibel genoeg is om voldoende vrije tijd over te houden. Mijn vrije tijd besteed ik vaak bij Fonky, omdat de mensen die er werken het werk zo leuk maken. Het is echt een Fonky Family! Je krijgt een goede band met je collega’s en de sfeer op werk is top. Iedereen wil altijd het beste uit zichzelf halen en voor de vestiging, waardoor je zelf ook extra gemotiveerd wordt door de mensen om je heen.”

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Een werkdag begint vaak met wat administratieve taken, het bijhouden van bestanden bijvoorbeeld. Het maken van de weekplanning voor je team is belangrijk. Daarnaast geef ik veel kennismakingen waarin ik zelf mag vertellen waarom ik zo enthousiast ben over het werken bij Fonky. Ik werk inmiddels al vier jaar bij Fonky dus ik kan als geen ander beamen wat voor een fantastische tijd ik heb. Deze ervaring gun ik iedereen tijdens hun studententijd. Tot slot heb ik vooral veel contact met mijn team en de collega’s om mij heen.”

Wat zijn jouw belangrijkste werkzaamheden?

“De belangrijkste werkzaamheden zijn het geven van kennismakingen, het inplannen van de sollicitanten voor een training en daarbij de juiste match zoeken voor het juiste project. Ik stuur mijn eigen Recruitment team aan en ik geef trainingen en coaching.”

Wat spreekt jou het meeste aan in jouw functie?

“Hetgeen wat mij het meest aanspreekt aan deze functie is de mensen die om me heen werken. Het zijn allemaal erg sociale mensen die echt een hart hebben voor Fonky. Heel plezierig en fantastisch om mee te werken. Dit laat het werk altijd voelen als een hobby waar ik voor betaald krijg.”

Hoe zou jij de sfeer bij Fonky Groningen omschrijven?

“De sfeer van Fonky Groningen zou ik omschrijven als de leukste vestiging van Nederland. Iedereen is hier erg betrokken met elkaar, we houden erg van borrels en feesten en staan altijd voor elkaar klaar. De gezelligste vestiging is het zeker!”

Welke 5 eigenschappen moet een Sales Recruiter hebben?

“De 5 eigenschappen die je naar mijn mening moet bezitten om als een goede Recruiter bij Fonky aan de slag te kunnen zijn; een analyserend vermogen, sociaal, een goede werkethos, resultaatgericht en professioneel.”

Waarin verschilt jouw recruitment functie bij Fonky van andere?

“De recruitment functie bij Fonky verschilt door de hoeveelheid plezier die je hier zal ervaren, in tegenstelling tot de wat ‘stijvere’ recruitment functies bij andere bedrijven.”

Wat heeft Fonky jou gebracht in het leven?

“Bij Fonky heb ik veel ontwikkeling doorgemaakt op persoonlijk vlak. Met name de mensen die ik heb leren kennen en de herinneringen die ik heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Ik heb er de beste vrienden aan overgehouden en dingen meegemaakt die ik erg koester.”

Wil jij ook recruiter worden bij Fonky? Bekijk hier de openstaande vacatures en solliciteer direct. 

Medewerker Fonky bijbaan Groningen

Dit interview is met:

Rima Arojan