Werken bij Fonky

Werken bij Fonky betekent de Ultieme Studentenbaan. Ga bij ons aan de slag als Sales Agent, Promotiemedewerker of Contact Center Agent en verdien bovengemiddeld, plan zelf je uren in, ontwikkel jezelf met de Fonky Faculty en geniet van alle Fonky feestjes & events! Op deze pagina lees jij alles over de verschillende functies die Fonky te bieden heeft. Welke studentenbaan past het best bij jou? 

Sales Agent

Houd jij van een uitdaging en heb je een commerciële mindset? Dan is een studentenbaan als Sales Agent echt iets voor jou. Als Sales Agent ga jij aan de slag als verkoper voor verschillende grote opdrachtgevers zoals KPN, Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en nog vele andere. Op grote beurzen, braderieën en D2D maar ook in musea en dierenparken. Geen dag is hetzelfde! Binnen no time leer jij alle kneepjes van het salesvak. Enne… Inzet wordt beloond; dankzij ons bonussysteem kun jij naar huis gaan met bedragen tussen de 100 en 200 euro per dag! Best lekker, toch?

Promotiemedewerker

Ben jij een echte stuiterbal en zit je vol enthousiasme? Dan ben je als Promotiemedewerker bij Fonky helemaal op je plek. Als Promotiemedewerker voor KPN zorg jij ervoor dat heel Nederland straks alle voordelen van glasvezel kent. Jij zorgt voor de dikste activaties voor deze supersnelle internetverbinding. Samen met jouw collega’s sta je door heel Nederland op braderieën en evenementen. En ook in winkelcentra, stadscentra, KPN winkels en op markten. Op sommige dagen ga je ook langs de deuren om mensen alvast warm te maken voor glasvezel. Als Promotiemedewerker bij Fonky pik jij alle krenten uit de pap mee. Zo heb jij toegang tot alle dikke Fonky events zoals het Fonky Fest en het Fonky Gala! 

Contact Center Agent

Kun jij vijf kwartier in een uur vol lullen en krijg je energie van mensen helpen? Dan heb je Contact Center Agents-bloed in je!  Als Contact Center Agent bij Fonky ben jij onmisbaar voor de organisatie. Vanaf ons hoofdkantoor in Utrecht ga jij voor zowel Fonky als een bekend telecom merk aan de slag:

Telecom
Jij bent hét aanspreekpunt voor een groot telecom merk in Nederland. Als medewerker van het Contact Center heb jij contact met de (warme) klanten van onze opdrachtgevers de vorm van passende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van producten en service calls. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht als ze vragen hebben. Zo zorgen wij samen voor een nog betere customer experience.

Fonky
Werken bij Fonky betekent de Ultieme Studentenbaan voor bijna 500 studenten door heel Nederland. Wij willen continu groeien en als Contact Center Agent ben jij een belangrijke schakel binnen het recruitmentproces. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de opvolging van nieuwe potentiële collega’s. Aan de hand van onder andere telefonische screenings, het beantwoorden van inhoudelijke vragen en het inplannen van fysieke kennismakingen zorg jij ervoor dat iedere kandidaat op de perfecte plek terecht komt!

Luister de podcast in samenwerking met Ztack waarin twee Fonkianen je meer vertellen over de Ultieme Studentenbaan.

De ultieme studentenbaan

Solliciteren

Ben jij op zoek naar de ultieme studenten bijbaan of vakantiebaan en ben je 17 jaar of ouder? Solliciteer dan direct bij Fonky!